Laba ziņa Latvijas Mobilā telefona klientiem (113)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: leppre, CC BY-ND 2.0

Rīt, 1.novembrī, stāsies spēka paplašinātais «Latvijas Mobilā telefona» (LMT) tarifu plāns «Brīvība», kas par fiksētu mēneša maksu - 12,90 eiro - ļaus bez papildu maksas par vienību neierobežoti zvanīt un sūtīt īsziņas gan Latvijā, gan visās Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) valstīs, kā arī veikt starptautiskas sarunas uz jebkuru EEZ valsti.

Kā aģentūru LETA informēja LMT pārstāvji, tie, kas nepieteiksies paplašinātajam tarifam, varēs lietot esošo tarifu bez izmaiņām.

«Latvija ar katru gadu ciešāk iekļaujas Eiropas vienotajā telpā politiski, ekonomiski un sociāli. Latvijas iedzīvotāji arvien biežāk ceļo uz Eiropu tūrisma, biznesa vai studiju nolūkos. Ikvienam no mums kāds draugs, radinieks vai sadarbības partneris dzīvo, mācās vai strādā kādā no dalībvalstīm. Latvijas uzņēmēji veido kontaktus ar Eiropas uzņēmumiem, un Eiropa ir mūsu nozīmīgākais ārējās tirdzniecības partneris. Tagad LMT atceļ pēdējos ierobežojumus komunikācijai Eiropā. Tas palīdzēs stiprināt gan biznesa sadarbību un Latvijas eksportspēju, gan ģimenes saites ar radiniekiem, kuri strādā vai mācās Eiropā,» uzsver LMT prezidents Juris Binde.

«LMT jau tagad iet vairākus soļus pa priekšu Eiropai. Pirmkārt, Eiropas Savienības Viesabonēšanas regula tikai nākamā gada vasarā paredz viesabonēšanu bez papildu maksas mobilo sakaru lietotājiem, atrodoties kādā citā Eiropas valstī. Otrkārt, LMT jau tagad atceļ arī maksu par starptautiskajām sarunām no Latvijas uz visiem EEZ valstu mobilajiem vai fiksētajiem tīkliem. Turklāt regula attiecas tikai uz iespējām konkrētajā EEZ valstī, kurā klients aizceļojis. Savukārt LMT atceļ šos ierobežojumus un piedāvā iespēju brīvi sazināties jebkurā EEZ valstī ar jebkuru EEZ valsti,» atzīmēja kompānijā.

LMT pārstāvji atklāj, ka tiek gatavots jauns piedāvājums arī datu pārraidei EEZ valstīs, ko plānots ieviest tuvākajā laikā.

Kā ziņots, LMT pērn nopelnījis 22,1 miljonu eiro, bet uzņēmuma apgrozījums aizvadītajā gadā sasniedza 179,2 miljonus eiro. 2014.gadu uzņēmums noslēdza ar 19,6 miljonu eiro lielu peļņu un 144 miljonu eiro apgrozījumu. Uzņēmuma peļņa pirms procentiem, nodokļiem un amortizācijas jeb EBITDA pērn bija 59,4 miljoni eiro.

LMT 49% kapitāldaļu pieder ziemeļvalstu telekomunikāciju koncernam «TeliaSonera», 23% - «Lattelecom», 23% - Latvijas Valsts radio un televīzijas centram, 5% - Latvijas valstij caur Privatizācijas aģentūru. Uzņēmums dibināts 1992.gadā.

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu