Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Jaunumi tiem, kuri interesējas par ikgadējo «Erotu» (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No  1. novembra ir iespējams iegādāties biļetes uz gada seksīgāko un trakulīgāko pasākumu – starptautisko erotikas festivālu «Erots 2017», kas 17. un 18. februārī notiks Ķīpsalas hallē, Rīgā. Ieeja no 18 gadu vecuma!

Atmosfēru uz festivāla galvenās skatuves nokaitēs karsti vīriešu un sieviešu striptīzšovi, bet sajūtas tikai paspilgtinās valdzināšanā un neķītrā ķircināšanā pieredzējušas ārzemju pornozvaigznes. Kuras? Tāpat kā labā striptīzā, arī «Erots» uzreiz visas kārtis neatklās un ar šī gada zvaigznēm un aktivitātēm iepazīstinās mazpamazām. Taču jau tagad varam pačukstēt, ka pirmoreiz festivālā varēs redzēt aizraujošu un pikantu burleskas šovu.

Karsti, draiski, neķītri priekšnesumi un konkursi, kas pārkāpj robežas, būs redzami uz Wild skatuves. Pietuvinātā un intīmā gaisotnē uzbudinošus priekšnesumus sniegs ārvalstu seksdīvas, kuras kaismīgākajiem faniem dos autogrāfus. Ekstrēmu sajūtu cienītājiem būs veltīta vesela SM šovprogramma ar ārzemju un pašmāju māksliniekiem, kas raisīs kā iekvēlinošas sajūtas, tā pamodinās pavisam tumšās. Vienaldzīgs nepaliks neviens!

Savukārt tiem, kuriem patīk ne tikai skatīties, bet arī iesaistīties, būs iespēja piedalīties dažādos konkursos. To starpā būs leģendārais slapjo T-kreklu un šortu konkurss.

Paralēli iespaidīgajai pasākumu programmai «Erotā» varēs iegādāties arī intīmus suvenīrus mīlas dzīves dažādošanai: masāžas eļļas, erotisko veļu, rotaļlietas pieaugušajiem, kā arī erotisko literatūru un filmas. Turpat uz vietas varēs piešķirt seksīgu akcentu savam ārējam tēlam, iegūstot jaunu tetovējumu vai drosmīgu pīrsingu.

http://ej.uz/Erots2017

Erotikas festivālu «Erots 2017» organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta «Cēsu alus» un «Bellevue Park Hotel Riga».

Biļetes iegādājies «Biļešu servisa» kasēs (www.bilesuserviss.lv) visā Latvijā. Pirmajiem 1000 pircējiem rekordzema cena – tikai 10 eiro! Tuvojoties «karstajam» pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. Ieeja no 18 gadu vecuma!

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu