Tabloīdi: Kā sākās prinča Harija un amerikāņu aktrises romāns? (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kopš aizvadītās nedēļas nogalē klajā nāca ziņas par 32 gadus vecā prinča Harija jauno draudzeni, amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu (Meghan Markle), ārvalstu mediji nepārtraukti ziņo par abu attiecībām. Lai arī ne britu karaļnams, ne pati aktrise šīs ziņas komentējuši nav, vairāki anonīmi avoti vēsta, ka abu attiecības esot visai nopietnas.

Kāds anonīms avots izdevumam «The Sun» atklājis, ka princis Harijs sūtījis Meganai Mārklai desmitiem ziņas, līdz aktrise beidzot piekritusi doties uz randiņu. Pagājušajā mēnesī Harijs un Megana satikušies divas reizes. Šobrīd Harija un Meganas attiecības kļūstot arvien nopietnākas.

Aizvadītajā vasarā pāris vairākkārt satikās plašā draugu kompānijā Londonā, taču pēc tam devās uz randiņiem arī divatā.

Britu bulvārprese vēsta, ka princis Harijs svētdien, 30.oktobrī bija paredzējis doties slepenā ceļojumā uz Toronto, kur dzīvo aktrise Megana Mārkla, bet pēc tam, kad medijos parādījušās ziņas par abu attiecībās, lidojumu tomēr atcēla.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu