Dženiferas Anistones vīrs: Pie velna Bredu Pitu! (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kopš publiski izskanēja, ka šķiras amerikāņu aktieru pāris Andželīna Džolija un Breds Pits, tabloīdos vairākkārt parādījušās ziņas, ka viņu šķiršanās procesā varētu būt iejaukta pat Pita bijusī sieva - aktrise Dženifera Anistone. Sociālajā vietnē «Instagram» Anistones vīrs publicējis ziņu, kas, iespējams, parāda viņa attieksmi pret šīm baumām.

Atgādinām, ka Andželīna Džolija un Breds Pits iepazinās kinolentes «Smita kungs un kundze» («Mr. & Mrs. Smith») uzņemšanas laukumā, kad Breds Pits bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni. Drīz pēc tam viņš paziņoja par šķiršanos.

Pēc tam, kad bulvārpresē izskanēja ziņas par Džolijas un Pita laulības šķiršanu, šajā lietā tika iejaukta arī Anistone.

Pirms dažām dienām sociālajā vietnē «Instagram» aktrises Dženiferas Anistones vīrs Džastins Terū publicēja attēlu, kurā redzams grafiti zīmējums uz kādas ielas. Vērīgākie fani pamanījuši, ka šajā zīmējumā vēstīts: «Pie velna Bredu Pitu».

Arī kādā intervijā pirms mēneša Terū nosodīja baumas, ka Pita un Džolijas šķiršanās drāmā ir iesaistīta arī viņa sieva Dženifera Anistone. Terū uzsvēra, ka pasaulē notiek lielākas lietas, par kurām cilvēkiem vajadzētu uztraukties.

Viņš uzsvēra, ka šīs ir briesmīgas ziņas Pita un Džolijas kopīgajiem bērniem. «Cilvēkiem ir ļoti grūts laiks, tas ir šausmīgi,» par sievas bijušā vīra laulības izjukšanu sacīja Terū.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu