Markus Riva jauno dziesmu «Saucu Tevi Vēl» saraksta lidmašīnā (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Miks Uzāns

Latviešu mūziķis Markus Riva laidis klajā jaunu oriģinālkompozīciju «Saucu Tevi Vēl», kura no 1. novembra pieejama digitālajās mūzikas platformās («Apple Music», «Spotify», «Deezer» u.c.) un ir klausāma arī Latvijas radio stacijās.

Jaunās dziesmas autori ir Markus Riva un Reinis Ašmanis, ar kuru radošā sadarbība radusies muzicējot kopā Marka koncertos - Reinis spēlē sitaminstrumentus Markus Riva pavadošās grupas sastāvā. Dziesma tapusi lidmašīnā, vienā no koncertbraucieniem uz Ukrainu.

«Pēdējā laikā ļoti daudz savas jaunās dziesmas esmu sarakstījis tieši ceļojot – atrodoties virs zemes, braucot vilcienos, ilgstoši sēžot lidostās un stacijās. Šobrīd strādāju pie vairākiem jauniem albumiem dažādās valodās, kurus esmu sācis veidot un rakstīt ne tikai ierakstu studijās, kā ierasts, bet vērojot cilvēkus un ieklausoties savās emocijās», stāsta Markus.

Dziesmas ierakstā piedalījušies arī skaņu režisori un producenti Kārlis Auziņš, Gints Stankēvičs, kā arī vokāliste Dināra Rudāne.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu