Sobčaka grūtniecības pēdējos mēnešos pārsteidz ar izveicību (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas televīzijas personība Ksenija Sobčaka, kura šobrīd ir grūtniecības pēdējos mēnešos, pārsteigusi savus fanus ar kādu ļoti drosmīgu attēlu. Daži no Sobčakas sekotājiem pat sākuši uztraukties!

Sobčaka 1.novembrī sociālajā vietnē «Instagram» publicējusi fotogrāfiju, kurā redzama vingrojot. Krievijā pazīstamā TV personība acīmredzot ar jogu aizraujas visai nopietni, jo ar to nodarbojas pat grūtniecības periodā un joprojām spēj noturēt savu ķermeni uz rokām.

Pie attēla Ksenija vēsta, ka cilvēki ierobežojumus rada tikai savā galvā. Viņa ir pārliecināta, ka ķermenim nekādu ierobežojumu nav, tāpēc, lai arī šobrīd pārsvarā uzturas tikai mājās, viņa joprojām nodarbojas ar jogu.

Daļa no Sobčakas faniem komentāros pauž pārsteigumu par TV personības spējām noturēties uz rokām un vaicā, vai šādā veidā nevar satraumēt gaidāmo bērniņu, nejauši nokrītot uz vēdera.

Gaidāms, ka jau drīz Sobčaka laidīs pasaulē savu un aktiera Maksima Vitorgana jaundzimušo.

Lūk, foto!

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu