Rēzija Kalniņa laidīs klajā Ziemassvētku albumu «Meklētāja roze» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Aktrise un režisore Rēzija Kalniņa kopā ar saviem draugiem un domubiedriem laidīs klajā disku, kurā apkopotas pērnajos Ziemassvētkos izskanējušās koncertprogrammas «Meklētāja roze» dziesmas, informēja projekta sabiedrisko attiecību vadītāja Una Griškeviča.

Kalniņa kopā ar draugiem un domubiedriem pērnajos Ziemassvētkos visā Latvijā koncertēja ar programmu «Meklētāja roze», kurā skanēja līdz šim nedzirdētas vai reti dzirdētas komponista Imanta Kalniņa dziesmas ar latviešu dzejnieku Kārļa Skalbes, Veltas Tomas, Paulīnas Bārdas, Valdas Mooras, Zinaīdas Lazdas, Kārļa Skalbes un Jāņa Poruka vārdiem.

Tā kā Kalniņš atzinīgi novērtēja koncertā izskanējušās dziesmas, šogad nolēma laist klajā disku, kurā iekļautas gan koncertos skanējušās dziesmas, gan jauni Kalniņa skaņdarbi.

Jauno albumu, sākot ar 12.decembri, varēs iegādāties «Jāņa Rozes» grāmatnīcās, bet vēlāk arī Latvijas pilsētu baznīcās un koncertzālēs notiekošajos koncertos.

Ziemassvētku koncertprogrammu «Meklētāja roze» varēs noklausīties klātienē, sākot ar 13.decembri. Koncertā piedalīsies grupas «The Sound Poets» solists Jānis Aišpurs, Kalniņas vīrs - diriģents Ainārs Rubiķis, dziedātāja Ilze Dzenīte, Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa un čelliste Undīne Balode.

Programmas pirmais koncerts notiks 13.decembrī plkst.19 Salacgrīvas kultūras namā, pēc tam visa decembra garumā - vēl 13 koncerti tādās Latvijas pilsētās kā Bauska, Kuldīga, Gulbene, Cēsis, Talsi, Dobele, Tukums.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu