Šenona Dohertija: Vēzis manu dzīvi izmainīja uz labo pusi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ar vēzi slimā amerikāņu aktrise Šenona Dohertija (Shannen Doherty) jaunā intervijā atklājusi, ka slimība pilnībā izmainījusi viņas dzīvi...  Uz labo pusi!

Dohertija atklājusi, ka krūts vēža diagnoze izmainījusi viņas dzīvo uz labo pusi, jo slimība parādīja, kuri cilvēki ir viņas īstie draugi un tuvinieki.

«Es jūtos neticami laimīga un ļoti pateicīga. Vēzis ir izmainījis manu dzīvo uz labo pusi,» ziņu aģentūrai «Press Association» sacījusi Holivudas aktrise. «Tas padarīja mani par labāku cilvēku. Tas nogāza visas sienas un barjeras.»

Dohertija stāsta, ka šāda veida slimība nereti atklāj visus melus, kā arī atklāj cilvēkus, kuri patiešām ir gatavi būt blakus un palīdzēt. Aktrise uzskata, ka ir lieliski saprast cilvēku vērtību un izjust viņu labās sirdis.

Intervijā Šenona atklāja, ka vislielāko pateicību par atbalstu rehabilitācijas laikā izsaka savai mātei Rouzai, vīram Kurtam un draugiem - aktrisei Sārai Mišelai Gelārai (Sarah Michelle Gellar) un komiķei Čelsijai Handlerei (Chelsea Handler).

Jau ziņots, ka 2015.gada augustā Šenona Dohertija apstiprināja medijos izskanējušās ziņas, ka viņai diagnosticēts krūts vēzis. Pēdējo mēnešu laikā aktrise par savu slimību bijusi īpaši atklāta, turklāt par savu ikdienu un veseļošanās procesu viņa regulāri ziņo sociālajos tīklos.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu