Jaunumi par prinča Harija iespējamo draudzeni Meganu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Baumas par Lielbritānijas prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas iespējamām attiecībām nav rimušās. Bulvārprese ziņo, ka jau pavisam drīz Mārkla varētu iepazīties arī ar Kembridžas hercogiem Keitu un Viljamu.

Jau pavisam drīz amerikāņu aktrise Megana Mārkla plāno doties uz Lielbritāniju, lai satiktos ar Hariju.

Princis savu jauno draudzeni jau esot iepazīstinājis ar tēvu - princi Čārlzu. Tagad, kad abu attiecības kļuvušas arvien nopietnākas, viņš vēlas Meganu iepazīstināt arī ar pārējo ģimeni. Anonīmi avoti vēsta, ka ceļojuma laikā Mārkla varētu satikt arī Keitu un Viljamu.

«Viņa vēl nav satikusi Viljamu un Keitu, bet Harijs ļoti vēlas, lai tas notiktu pēc iespējas ātrāk,» atklājis avots. «Viņš ļoti vēlas viņu satikt.»

Jau ziņots, ka bulvārpresē oktobra beigās parādījās baumas par prinča Harija iespējamām attiecībām ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu. Ne aktrise, ne princis Harijs šīs ziņas nav komentējuši.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu