Princis Harijs nāk klajā ar paziņojumu saistībā ar jauno draudzeni (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/AFP/Reuters/Scanpix

Lielbritānijas princis Harijs oficiālā paziņojumā šodien apstiprinājis, ka jau vairākus mēnešus satiekas ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu (Meghan Markle). 

Paziņojumā, kuru sociālajos tīklos publicējusi Kensingtonas pils, vēstīts, ka Harijs ir uztraucies par savas draudzenes Meganas drošību, jo pēdējo nedēļu laikā izplatījušās baumas par viņu attiecībām.

Aktrise Megana Mārkla saskārusies ar seksismu un rasistiskiem apvainojumiem par sevi. Daži no tiem ir bijuši ļoti personīgi, turklāt publicēti uz nacionālo laikrakstu pirmajām lapām. Arī Mārklas māte jau saskārusies ar grūtībām, kad viņa neesot varējusi iekļūt pati savās mājās, jo tur atradušies fotogrāfi.

Tāpat paziņojumā minēts, ka princis Harijs apzinās, ka daudzi komentētāji rakstīs, ka šīs esot lietas, ar kurām jāsamierinās, ja uzsāc attiecības ar kādu britu karaļnama pārstāvi, taču viņš tam nepiekrīt. 

Harijs uzsver, ka šī nav spēle, tā ir viņa un Meganas dzīve, kura šobrīd pakļauta riskam. Princis esot ļoti sarūgtināts, ka šobrīd nevar atrasties blakus Meganai un viņu pasargāt no nevēlamiem fotogrāfiem un faniem.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu