Rotko mākslas centrs ziemas sezonu atklās ar sešām jaunām izstādēm (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Valsts svētku priekšvakarā, 17.novembrī, plkst.16 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs ar sešām jaunām izstādēm atklās ziemas sezonu, informēja mākslas centra mārketinga speciāliste Inita Paegle.

Šī gada pēdējā izstāžu sezonā būs skatāma Vācijā dzīvojošās armēņu mākslinieces Evas Arutas personālizstāde «Realitāte», Latvijas Mākslinieku savienības 75 gadu jubilejas kolekcijas izstāde «Pingpongs. Ideju saspēle» un «Pashmin» mākslas galerijas starptautiskās grupas izstāde «Sapņu un fantāzijas pasaules».

Latvijas mākslas telpu šajā izstāžu sezonā pārstāvēs arī māksliniece Zaiga Putrāma ar izstādi «Saules satiekas» un Daugavpils māksliniece Nataļja Marinoha ar izstādi «Plūsma».

Savukārt vislielāko ažiotāžu un skatītāju interesi ir izraisījusi populārā Krievijas mākslas vēsturnieka, kolekcionāra Aleksandra Vasiļjeva izstāde no privātās kolekcijas «Viktorijas laikmeta modes šarms», kas Austrumlatvijā būs skatāma pirmo reizi.

Ziemas sezonas izstādes būs skatāmas līdz 2017.gada 29.janvārim.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu