Atkal brīvais Breds Pits pirmoreiz pēc šķiršanās iziet sabiedrībā (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Breds Pits (Brad Pitt) trešdien, 9.novembrī Losandželosā ieradās uz savas jaunākās filmas «Allied» pirmizrādi. Šī ir pirmā reize, kad pēc skandalozās šķiršanās no aktrises Andželīnas Džolijas Pits iziet sabiedrībā.

Uz sarkanā paklāja aktieris Breds Pits pozēja fotogrāfiem, sasveicinājās ar faniem un sniedza viņiem autogrāfus. Lai arī situācija aktiera ģimenē joprojām ir saspringta, Pits smaidīja un radīja nosvērta cilvēka iespaidu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Breds Pits filmas pirmizrādē bija ieradies bez laulības gredzena.

«Tas ir patiešām jauki, visi ir ļoti laipni pret mani. Ir patiešām jauki saņemt atbalstu,» portālam «E!News» sacīja aktieris.

Uz sarkanā paklāja Pits fotogrāfiem pozēja kopā ar kinolentes «Allied» otru galvenās lomas izpildītāju Marionu Kotijāru (Marion Cotillard). Atgādinām, ka sākotnēji bulvārpresē izskanēja ziņas par Kotijāras saistību ar Pitu un Džolijas laulības šķiršanu. Vēlāk Mariona šīs baumas noliedza sakot, ka ir laimīgi kopā ar savu vīru, kā arī paziņoja, ka ir bērniņa gaidībās.

Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās lieta turpinās joprojām.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu