Nedēļas horoskops: 14.- 20.novembris (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Nedēļas horoskops: 14.- 20.novembris

AUNS Šajā periodā jābūt piesardzīgam, jo pastāv iespēja kļūdīties, kļūt pārmēru lētticīgam un rezultātā pazaudēt lielas naudas summas. Pat, ja kāds tev sola kaudzi naudas, nepiekrīti negodīgiem darījumiem! Braucot sabiedriskajā transportā, vairies no cilvēkiem, kas tevi pārāk novēro, jo diemžēl, no enerģētiskā vampīrisma neviens nav pasargāts. Nedēļas otrajā pusē vari kļūt sev netipiski aizmāršīgs un nokavēt kādu svarīgu tikšanos. Lieti noderēs pagātnes pieredze, seko līdzi situācijām, kas atkārtojas.

VĒRSIS Neraizējies, ja auto iziet no ierindas, uztver to kā zīmi. Tev būs ļoti svarīgi dzirdēt kāda cilvēka viedokli, saņemt viņa atbalstu pirms pieņemt nozīmīgu lēmumu. Attiecības ar pretējā dzimuma kolēģi var nonākt līdz interesantam punktam, iespējams, pārvērsties par draudzību vai pat intīmu sakaru. Brīvdienās pārāk nestrīdies ar tuviniekiem, pat, ja kāds cenšas tevi izvest no pacietības, paliec rāms. Labāk klāsies tiem, kas nesen iepazinušies, viņi var cerēt uz pārsteigumu no otrās pusītes.

DVĪŅI Nedēļas sākumā turpini iesākto, bet neko jaunu, vēl jo vairāk svarīgu gan neuzsāc. Finanšu jautājumu risināšanai piemērotāks nedēļas vidus vai arī atliec darījumu kārtošanu uz tālāku laiku. Gados jaunākie zīmes pārstāvji būs visai untumaini, viņu iegribas nespēs izpildīt pat tie, kas ļoti centīsies un mīl. Intuīcija varbūt nav tava stiprākā puse, tomēr šoreiz labāk uzticies tai nekā dod vaļu loģiskai domāšanai. Kāds nonāks pie atziņas, ka jāapgūst ezoteriskas zināšanas.

VĒZIS Apkārtējie tevi vērtēs, kā darbā, tā mājā, jutīsies kā zivs uz pannas. Rīkojies, kā liek tava sirdsapziņa, nesāc nevienam izdabāt, pat, ja sāni svilst. Sākot no trešdienas sajutīsies labāk, atgriezīsies pašpārliecinātība un dzīvesprieks. Jauki, ja esi gatavs izpalīdzēt kolēģiem, tomēr nepārcenties, lai tas nekļūst par ieradumu, ka citi izmanto tavu laiku vai zināšanas. Kāds mājinieks var riktīgi uzkrist uz nerviem, tomēr nesāc tagad cīnīties, nogaidi.

LAUVA Centies dzīvot saskaņā ar savu pārliecību, tomēr vienlaicīgi saproti, ka ne kuram katram tas patiks. Sevišķi otrdien nepaud skaļi savu viedokli, jo kādu tas var ne pa jokam saniknot. Vari kalt nākotnes plānus, pagaidām par tiem neinformējot apkārtējos, kaut vai tāpēc, lai kāds nenoskaustu vai nenozagtu tavas idejas. Nav vēlama masu pasākumu apmeklēšana, sabiedriskā transporta izmantošana, jo pastāv infekciju risks.

JAUNAVA Būsi neapmierināts ar dzīvi vai pareizāk sakot, ar darbu, kas tālāk ietekmēs visu pārējo. Iespējams, nepieciešama profesijas maiņa vai vieglākā formā tikai vides, amata. Ja profesionālā joma tevi nomāks, tad brīvdienās centīsies visu kompensēt visdīvainākajos veidos. Kāda jaunava, piemēram, dosies uz erotisko masāžu, cita dos priekšroku kādai ekstrēmai izklaidei, sporta veidam. Katrā ziņā tev kārosies asu izjūtu...

SVARI Pirmdien uzmodīsies labā garīgajā, dosies dzīvē pilns iniciatīvas, dzīvesprieka. Vari darbā ieviest dažādas novitātes, strādāt pie jauniem projektiem vai atjaunot biroja tehniku. Ja darbā veiksies, tad attiecībā uz privāto dzīvi gan nebūsi tik pašpārliecināts. Varbūt pienācis laiks izrunāt kādas svarīgas lietas ar esošo partneri. Kāds vēlēsies pārtraukt attiecības, cits uzsākt kopdzīvi, tomēr kavēsies ar lēmuma pieņemšanu. Līgumu parakstīšanu atliec uz vēlāku laiku.

SKORPIONS Nenāksies viegli sadalīt laiku starp privāto dzīvi un darba lietām, sevišķi, ja tev ir mazi bērni. Neuzņemies kāda kolēģa pienākumus, lai visu nesarežģītu vēl vairāk. Augsta ranga zīmes pārstāvjiem sarežģīts periods, kad var nākties saskarties gan ar tieslietām, gan kriminālo pasauli. Nesāc nevajadzīgus strīdus, savu taisnību pierādīsi citreiz! Brīvdienās ļoti vēlams atslēgties un apmeklēt kultūras pasākumus, vienam vai ģimenes lokā, to jau lem pats.

STRĒLNIEKS Nedēļas sākumā savu enerģiju centies ieguldīt darba lietās, lai vēlāk varētu pienācīgi atpūsties. Iespējams, izpatiksi bosam un tiksi pie papildus brīvdienām vai algas pielikuma. Nedēļa sola interesantus piedzīvojumus, kādam tā būs iepazīšanās, citam neplānots ceļojums. Vīriešu kārtas pārstāvji neskoposies ar komplimentiem, tāpēc gūs panākumus mīlas frontē. Par attiecību ilglaicīgumu neviens nerunā, bet savs prieciņš tiks visiem.

MEŽĀZIS Galveno uzmanību veltīsi profesionālo jautājumu kārtošanai. Tevi gaida vilinoši piedāvājumi, tomēr ne viss ir zelts, kas spīd. Rūpīgi izsver visus par un pret, pirms iesaisties jaunos darījumos. Attiecībās ar līdzcilvēkiem, esi atvērtāks, komunikablāks, neatsaki, ja tevi aicina uz kādu pasākumu. Veiksies kultūras jomā strādājošajiem, radošām personībām. Varbūt kāds tikai šobrīd sajutīs sevī aicinājumu pievērsties mākslai.

ŪDENSVĪRS Ar kolēģiem var sanākt nelieli pārpratumi, jo tavs darba stils un pasaules uzskati ne kuram katram būs pieņemami. Tomēr, ja atradīsies sev līdzīgi domājošo vidē, jutīsies kā zivs ūdenī. Pilnā mērā izpaudīsies tavas starpnieka dotības, kāds prasīs tev padomu, citam tu pats metīsies palīgā bez uzaicinājuma. Lai arī neesi sevišķs sporta piekritējs, tomēr šajā nedēļā labprāt pievērsīsies fiziskajām aktivitātēm.

ZIVIS Šis ir tavs laiks – izproti, ko vēlies un tad jau uzstādi savus noteikumus. Pārtrauc attiecības, kas tevi apgrūtina, vienalga vai tas skar personīgo vai darba jomu! Ja būsi patiess pats pret sevi, atradīsi sirdsmieru, ja ne, iebrauksi vēl lielākās auzās...Labs laiks radošo profesiju pārstāvjiem vai tiem, kas vēlas sākt apmācību šajā jomā. Mīļotais cilvēks sekos tavām dienas gaitām, nepadari viņu greizsirdīgu bez iemesla, tai pat laikā neatsakies no savām interesēm.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu