Sokolova negaidītais paziņojums: vairs nekādi kailfoto projekti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs savu slavu izpelnījies galvenokārt pateicoties dažādām pikantām un erotiskām fotosesijām, tomēr kailfoto projektus viņš vairs neveidos.

«Man vajadzēja vairākus gadus, lai sasniegtu šo nostāju. Beidzot tas notika. Ceļojums uz Āziju man ļoti palīdzēja kārtīgi visu apdomāt un uzlikt pēdējos punktus virs «i».

Es guvu lielu popularitāti kā cilvēks, kurš ir cieši saistīts ar seksu, erotiku un sievietēm. Šajās jomās mana pieredze tiešām ir iespaidīga. Tas, ko es darīju, ļoti ietekmēja mani. Un es neteiktu, ka tikai pozitīvi,» savā paziņojumā, kas publicēts sociālajos tīklos vēsta Sokolovs.

«Varbūt mans solis pievils daudzus, kuri atbalsta mani un manu daiļradi. Bet es ceru uz jūsu sapratni.

Es vairs netaisīšu kailfoto projektus.

Man nepatīk, kad sieviešu ķermenis tiek izmantots kā uzbudinājuma instruments. Es negribu, lai mani «Facebook» sekotāji būtu kaut kādi onanētāji, kam gribās palūrēt uz plikumiem. Es vairs neatbalstu publisku atkailināšanos.

Fotogrāfs vēsta, ka viņam būtu ļoti pretīgi, ja viņa draudzene, piemēram, nofotogrāfētos žurnālam «Klubs».

«Es domātu, ka viņai ir izteikts manas uzmanības trūkums, ka viņai vajag, lai par viņas kailo ķermeni siekalotos un jūsmotu tautas masas. Es domātu, ka viņai dzīvē kaut kā ļoti trūkst.Šobrīd es uzskatu, ka erotikai ir jābūt tikai privātai. Sievietes kailajam ķermenim jābūt noslēpumainam, citādi tas zaudē savu «vērtību». Varbūt ir ļoti dīvaini šādus vārdus dzirdēt tieši no manis. Bet es ilgi gāju līdz šādam secinājumam.»

Sokolovs turpmāk zīmēs atkailinātus ķermeņus - plašāka sabiedrība to varēs apskatīt gleznās. Vēl fotogrāfs turpinās rakstīt, kā arī atklāj, ka šobrīd viņš strādā pie otrās grāmatas, kurai ir seksuāli izglītojošs mērķis. Tāpat Sokolovs turpinās veidot privātas fotosesijas, taču tās netiks atspoguļotas kā publisks mākslas projekts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu