Kāpēc princis Viljams nenēsā laulības gredzenu? (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vai biji pamanījis, ka Lielbritānijas princis Viljams nenēsā laulības gredzenu? Lai arī britu karaļnama privātie juvilieri savu darbu dara lieliski, iemesls tam ir pavisam vienkāršs.

Kad princis Viljams 2010.gadā bildināja Keitu Midltoni, viņš viņai dāvāja ievērojamu 12 karātu gredzenu, kuru iepriekš velkājusi viņa māte princese Diāna. Bet, kad Keita un Viljams 2011.gadā salaulājās, Kembridžas hercogiene tam blakus pievienoja arī zelta laulības gredzenu.

Lai arī tradicionāli kāzu dienā jaunlaulātie apmainās ar laulības gredzeniem, princis Viljams tādu nemaz nesaņēma. Kāpēc tā?

Viljams neesot vēlējies saņemt laulības gredzenu, jo to nenēsāšot - tas neesot viņa stilā, vēsta «popsugar.com». Neilgi pirms kāzu ceremonijas 2011.gadā britu karaļnams laida klajā publisku paziņojumu, kurā tika paskaidrots, ka tā ir Viljama personīgā izvēle.

Keita un Viljams lēmumu esot kopīgi apsprieduši un vienojušies.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu