Vēstures un kuģniecības muzeja izstāde saņem starptautisku atzinību (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja un Dizaina biroja «H2E» veidotā izstāde «10 lietu stāsti par cilvēku un varu» ieguvusi starptautisku balvu «Red Dot» kategorijā «Komunikācijas dizains»,  informēja muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Ingrīda Lukašēviča.

Izstādes vēstījumu veidoja desmit autentiski muzeja priekšmeti un to saturisko slodzi papildinoši vēsturiski artefakti, kuri mijiedarbībā ar skaņu, gaismu un video radīja emocionāli piesātinātu ceļojumu Latvijas 20.gadsimta vēstures notikumos.

«Red Dot» ir starptautiska dizaina balva, kuru kopš 1955.gada katru gadu piešķir Vestfālenes Dizaina centrs Vācijā. Tā tiek uzskatīta par izcilas kvalitātes rādītāju. Šogad balvas starptautiskā žūrija izvērtēja no 46 valstīm iesniegtos darbus trīs disciplīnās - produktu dizains, komunikācijas dizains un dizaina koncepcija.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu