Valsts svētkus atzīmēs ar izturības gājienu - 98 kilometri 18 stundās (22)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Biedrība «Piedzīvojuma gars» piekto gadu organizē 18 stundu ilgu izturības gājienu, kurā dalībnieku mērķis ir veikt tik daudz kilometru, cik gadu paliek Latvijai, informēja biedrības pārstāve Laura Ansone.

Šogad plānots veikt 98 kilometrus 18 stundās. Gājiena simboliskā tēma ir latviešu rakstnieka Ernesta Blanka ieviestais termins «Tautas atmoda», bet gājiena sauklis - «Ir jāmostas».

Pārgājiena maršrutā būs seši kontrolpunkti, kuros sasildīties, uzpildīt ūdens un pārtikas krājumus, kā arī saņemt medicīnisku palīdzību.

Gājiens sāksies 18.novembrī pusnaktī Piņķos, savukārt beigsies pēc 18-20 stundām Rīgā. Pirms gājiena dalībnieki un atbalstītāji varēs apmeklēt teātra izrādi Piņķu baznīcā un vienoties dziesmā, bet pēc pārgājiena visi aicināti uz svinīgu noslēgumu kafejnīcā «Buberts», Dzirnavu ielā 15, Rīgā. Kafejnīcā iespaidos dalīsies iepriekšējo gadu gājēji un idejas autors Dāvis Kiršfelds.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu