Ūdrīša sieva neizpratnē par ārsta attieksmi grūtajā periodā (189)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ir pagājis jau gandrīz gads kopš traģiskās autoavārijas, kurā cieta latviešu dziedātājs Rolands Balodis-Ūdris (41). Šobrīd joprojām rit aktīva rehabilitācija, taču mūziķa sieva Ilona Balode-Ūdre intervijā izdevumam «Kas Jauns» stāsta, ka joprojām atceras un ir neizpratnē par kādas ārstes teikto.

Neilgi pēc tam, kad notika traģiskā autoavārija, Ūdrīša sievai bija svarīgs katrs cerīgs vārds un atbalsts, lai saprastu, ka nākotnē viss atkal būs kārtībā, tomēr kādas ārstes teiktais viņai bijis liels trieciens, ko Ilona atceras vēl šodien.

Gada sākumā Gaiļezera reanimācijā Ilonai kāda ārste teikusi, ka viņas gadījumā būtu labāk, ja Rolands nomirtu. Kā iemeslu šādiem vārdiem ārste minējusi to, ka viņš taču visticamāk būšot kā dārzenis.

Ilona joprojām ir neizpratnē par dzirdētajiem vārdiem: «Neviens nav no nelaimes pasargāts, visi grib dzīvot un cer, ka viņiem veiksies... [...] Kurš ir tiesīgs atņemt citam cilvēkam cerību dzīvot?»

Lai nu kā, Rolanda Ūdra rehabilitācijas process turpinās. Izdevumam «Kas Jauns» Ilona atklāj, ka vīrs ir jācilā no gultas uz ratiņkrēslu, jāapmazgā, jābaro un visādi citādi jāaprūpē, ar ko ikdienā cenšas tikt galā viņa pati, kā arī darbiniece no «Sarkanā Krusta». Ilona stāsta, ka rehabilitācijas process ir ļoti ilgs, tomēr viņi turpina šo cīņu.

Jau ziņots, ka 17.janvārī ap pulksten 15.40 Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka un Krāsotāju ielu, «Subaru» markas automašīna uzbrauca gājējam, kurš ceļu satiksmes negadījumā guva smagas traumas. Šoferis pēc negadījuma notikuma vietu nebija pametis.

Mūziķis pēc avārijas tika nogādāts Gaiļezera slimnīcā ar ļoti smagām traumām - viņam bija lauztas abas kājas, bija konstatēts nieres un liesas plīsums, lauztas ribas, saspiestas plaušas un smagas galvas traumas. No gūtajiem smadzeņu bojājumiem mūziķim iestājās koma, tomēr vēlāk viņš pats sāka elpot.

1975.gadā dzimušais Balodis-Ūdris ir grupas «The Hobos» līderis.

Pagājušā gada septembrī «The Hobos» sniedza koncertu koncertzālē «Palladium», bet 16. decembrī Ūdrim un viņa sievai, aktrisei un rakstniecei Ilonai Balodei piedzima dēls Bārts.

Komentāri (189)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu