Ko par attiecībām ar princi Hariju domā pati Megana? (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas bulvārpreses uzmanības centrā joprojām ir Lielbritānijas princis Harijs un viņa jaunā draudzene, amerikāņu aktrise Megana Mārkla. 

Kāds anonīms avots atklājis, ka TV seriāla «Suits» aktrise par jaunajām attiecībām ir sajūsmā. Megana atklājusi, ka jūtas kā pasakā.

35 gadus vecā Mārkla kopā ar princi Hariju vēlas pavadīt pēc iespējas vairāk laika. Brīžos, kad viņa ASV nefilmē seriāla «Suits» jaunās sezonas epizodes, viņa cenšas doties ciemos uz Lielbritāniju.

Avots ziņo, ka gan Megana, gan Harijs viens otru cenšas satikt katrā brīvajā brīdī. Atgādināsim, ka Megana dzīvo Toronto, bet Harijs - Londonā.

Atgādināsim, ka Lielbritānijas princis Harijs jau izplatījis paziņojumu, kurā apstiprina attiecības ar amerikāņu aktrisi. Tāpat Harijs vēstīja, ka Mārkla ir saskārusies ar seksismu un rasistiskiem apvainojumiem par sevi. Daži no tiem ir bijuši ļoti personīgi, turklāt publicēti uz nacionālo laikrakstu pirmajām lapām. Arī Mārklas māte jau saskārusies ar grūtībām, kad viņa neesot varējusi iekļūt pati savās mājās, jo tur atradušies fotogrāfi.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu