Rikijs Mārtins saderinājies ar mīļoto vīrieti (185)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Puertorikāņu popdziedātājs un aktieris Rikijs Mārtins ir saderinājies ar savu draugu, Zviedrijas kurdu mākslinieku Džvanu Josefu un trešdien par to pastāstījis ASV komiķes Elenas Didženeresas sarunu šovā «The Ellen DeGeneres Show», ziņoja vietne contactmusic.com.

Mārtins, kurš jau vairāk nekā gadu draudzējies ar Josefu, šovā atklāja, ka viņa plānotais romantiskais bildinājums notika ne tik gludi, kā bija iecerēts.

«Viņš ir konceptuāls mākslinieks, un es esmu kolekcionārs. Es sāku meklēt mākslas darbus, ieraudzīju viņa mākslu un aizrāvos, jo man tiešām patīk tas, ko viņš dara. Tas ir tiešām oriģināli. Un tad es sazinājos ar viņu,» Mārtins stāstīja par savu iepazīšanos ar Josefu.

«Mēs nupat saderinājāmies. Es svīstu!» viņš paziņoja.

«Es nometos uz ceļiem un izņēmu mazo metāla kastīti. Man tā bija mazā samta maisiņā, un es pateicu nevis «Vai tu precēsies ar mani?», bet gan «Man ir kaut kas tev!»,» stāstīja Mārtins.

«Tad viņš sacīja «Jā». Es teicu «Es gribu pavadīt savu mūžu kopā ar tevi», un viņš sacīja «Kāds ir jautājums?». «Vai tu precēsies ar mani?» Nuja,» stāstīja Mārtins.

Viņš sacīja, ka bildināšana bijusi «ļoti skaista», lai gan viņš tikai pēc pusstundas aptvēris, ka Josefs bija pateicis «jā».

«Es tā priecājos par tevi. Tu to esi pelnījis,» Didženeresa teica Mārtinam.

Mārtins ir tēvs astoņus gadus veciem dvīņu puikām, kurus viņš ir audzinājis kā vientuļais tētis. Mārtins gan pateica, ka laimīgā kārtā abi dēli labi sadzīvo ar viņa saderināto.

«Viņi mīl cits citu. Tas ir ideāli, Elena. Tas ir tiešām kaut kas īpašs,» piebilda Mārtins, vēršoties pie šova vadītājas.

Komentāri (185)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu