Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā ģimenes izglītos par Latvijas valsts dibināšanu (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

20.novembrī, Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs notiks ģimenes diena «Tā tapa valsts - Latvija», informēja muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Ingrīda Lukašēviča.

Par vēsturisko Latvijas valsts dibināšanas laiku, par cilvēkiem, kuri virzīja notikumu gaitu laikmetu griežos, kādas liecības par šiem notikumiem varēs uzzināt, piedaloties ekskursijā, veicot uzdevumus un apskatot muzeja ekspozīciju.

Ekskursija sāksies plkst.11, 13 un 15. Apmeklētāji uzzinās būtiskus un interesantus faktus par mūsu valsts veidošanās procesu, kā arī aplūkos un izpētīs unikālo Latvijas vēstures relikviju, Viļa Rīdzenieka lielformāta kolorēto fotogrāfiju «Latvijas valsts pasludināšana 1918.gada 18.novembrī».

Radošajā darbnīcā «Darinām Latvijas karodziņus!» bērniem būs iespēja Latvijas valsts svētku noskaņā gatavot gan Latvijas karodziņus, gan zīmēt apsveikumus Latvijai dzimšanas dienā. Darba lapas «Uzzini, izzini, atklāj, pārbaudi!» sniegs iespēju muzeja ekspozīcijā meklēt atbildes uz jautājumiem par Latvijas valsts tapšanas periodu, tādejādi pārbaudot katram savu vērību un zināšanas, vai arī sarīkojot nelielas atbilžu meklēšanas sacensības ģimenes lokā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu