Precētie pret brīvajiem: «ku - kūu» puisis, kārtis uz izģērbšanos... (14)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Brīvā meitene Liene Kaijaka sevi raksturo kā radošu un iztēles bagātu, jo viņai ļoti patīk rakstīt scenārijus reklāmām un videoklipiem. Lienei nepatīk kazbārdiņa, brūnas acis un sporta bikses, taču tāpat sapņo par romantisku mīlestību. Uzzini, kā šovā gāja simpātiskajai meitenei un kas viņai spēja aizmiglot acis vistiešāk?

Puisis «ku - kūuu» un dziesma par gailīti

Puisis numur viens - Nauris mīl meditēt un stāsta, ka ikdienā nodarbojas ar dzīves filozofēšanu. Iespējams, tieši tāpēc viņš ir brīvais kandidāts... Randiņš ar pirmo puisi Lienei izvērtīsies par negaidītu pārsteigumu, jo puisis to vien darīs, kā gudri runās par dzīves jēgu. Meitenei radīsies iespaids, ka puisim «daļa putniņu noteikti ir aizlidojuši». Puisis meiteni cienā ar pankūkām, kuras, Lienes prāt, ir grūti sakošļājamas. Turklāt Nauris pirmo pankūku dod nevis meitenei, bet servē sev. Randiņa laikā meitene ar puisi īsti nesaprotas, un visam punktu pieliek tas, ka Nauris sāk dziedāt dziesmu par gailīti. Lienes komentārs: «Es nezinu, kam būtu jānotiek, lai Naurim būtu meitene!»

Simpātiskais siržu lauzējs un čuksti

Otrais puisis Edgars ir apveltīts ar labu humora izjūtu, teju zinot visas dziesmas, bet... drīzumā plāno precēties. Otrā randiņa puiša Edgara māja meitenei liksies aizdomīga, jo istabu rotās plaukts ar rozā skaistuma lietām, taču tas netraucēs abpusējām simpātijām. Lienei patīk Edgara ēst gatavošanas prasme un tas, kā viņš cenšas spēlēt viņas ierosinātās lomu spēles. Liene ir mūzas apdvesmota un zīmē pat puiša portretu. Pārītis vakaru turpina, arī spēlējot videospēles un savstarpēji sačukstoties. «Viņš noteikti ir ar meiteni. Viņš uzvedas kā tipisks attiecību vīrietis. Es to jūtu,» secina Liene.

...kārtis uz izģērbšanos? Nē, es pirmajā randiņā nebučojos

Trešais puisis arī ir aizņemts. Viņš sevi raksturo kā lielu hokeja fanu, kam patīk labi paēst un aplūkot skaistas sievietes. Trešais randiņš Lienei būs īsts izaicinājums, jo Valdis būs pacenties radīt īstu vecpuiša tēlu. Liene Valdi izaicina uz prasmi izgludināt viņai svārkus. Valdīs romantiska gaisotne, abi dejos un viss būs labi līdz brīdim, kad puisis piedāvās spēlēt kārtis uz bučošanos… Sieva aizkulisēs ir kļuvusi greizsirdīga, sakot, ka sāpīgi skatīties, kā vīram acis deg uz Lieni... «Neesmu redzējusi, ka viņš ar kādu citu dejo... Un vēl buča bija. Nu labi...» komentē sieva. Tomēr, kad sievai ir iespēja parunāties ar vīru, viņa savu dzīvesbiedru iedrošina būt kaislīgākam un bučot meiteni ciešāk un uz lūpām. Tomēr Liene šo procesu aptur, pasakot, ka uz lūpām sevi neļauj bučot pirmajā randiņā. «Lai gan dzīvoklis bija sievišķīgs, tomēr domāju, ka puisis ir brīvs,» secina Liene.

Brīvā meitene Liene tomēr kļūdās un par aizņemtajiem nosauc Edgaru un Nauri. Tā kā Valdis nav brīvs, šoreiz naudas balvu saņem precētie!

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu