Ventspilī notiks Kurzemes prozas lasījumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

26.novembrī plkst.12 Starptautiskajā Rakstnieku un tulkotāju mājā Ventspilī notiks konkursa «Kurzemes prozas lasījumi 2016» noslēguma pasākums, aģentūru LETA informēja rakstnieku mājas starptautisko projektu koordinatore Ieva Balode.

Konkursam, kas tiek organizēts sadarbībā ar Ventspils bibliotēku un festivālu «Prozas lasījumi», savus darbus šogad iesūtījuši 17 autori no visas Kurzemes. Konkursa dalībnieki sacentīsies par iespēju piedalīties festivālā «Prozas lasījumi», kas notiks no 6.decembra līdz 11.decembrim Rīgā.

Konkursam iesniegtos darbus vērtēs žūrija, kuras sastāvā darbojas literāti Ieva Rupenheite, Svens Kuzmins un Andris Akmentiņš, kā arī Starptautiskās Rakstnieku un tulkotāju mājas direktore Andra Konste un Ventspils bibliotēkas direktore Astra Pumpura.

Pagājušā gadā galveno balvu Kurzemes prozas lasījumu konkursā ieguva Jana Egle par stāstu «Aiziet jūriņā», par kuru viņa ieguva arī galveno balvu prozas lasījumos Rīgā.

Kurzemes prozas lasījumi šogad norisināsies jau septīto reizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu