Mīļi bez gala! Adeles dēlēns sagādā, iespējams, aizkustinošāko pārsteigumu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja Adele tikko atgriezusies no savas koncertturnejas, bet mājās viņu sagaidījis četrus gadus vecā dēlēna Andželo sarūpētais pārsteigums, vēsta «The Huffington Post». 

Dziedātāja fotoattēlu vietnē «Instagram» dalījusies ar fotogrāfiju, kurā redzams dēla izveidotais plakāts ar uzrakstu - «Mammīt, tu to izdarīji!». 

«Es tikko pabeidzu savus 107 šovus desmit mēnešos. 100% dzīvajā katru nakti. Es to satriecu, pat, ja es to saku pati sev. Jūs bijāt satriecoši, katru nakti jūs bijāt tik skaisti, mīloši un vienoti. Mana grupa un komanda – jūs likāt visam izdoties. Un mana skaistā ģimene padarīja man to vieglāk izdarāmu.»

Adele neesot pārliecināta, vai vēlreiz piedalīsies tik apjomīgā pasaules koncertturnejā. «Visas manas attiecības man ir daudz svarīgākas par jebkuru tūri. Ja manas attiecības ar Saimonu vai Andželo sāktu pasliktināties, es turneju pārtrauktu. Mana dzīve ir daudz svarīgāka par visu, ko daru, jo kā, pie velna, lai es ierakstu dziesmu, ja man nav dzīves? Ja man nav īstas dzīves, tad tās ir beigas jebkurā gadījumā,» teikusi Adele. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu