«Labvēlīgais tips» piedāvā jaunu singlu «Doriāna Greja vecā seja» (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Grupa «Labvēlīgais tips» piedāvā jaunu singlu «Doriāna Greja vecā seja», aģentūru LETA informēja SIA «L Tips Agency» pārstāvis un grupas «Labvēlīgais tips» dalībnieks Ģirts Lūsis.

«Bērnībā es ar apbrīnu uzlūkoju sava mīļotā onkuļa Alberta patīkami grumbaino seju. Tās bija smaidu, smieklu, prieka un labvēlīgas attieksmes grumbiņas, kuras dejoja viņa sejā. Un jau toreiz sapratu, ka novecot ir jāprot. Pretēji Oskara Vailda romāna tēlam Dorianam Grejam, kurš tik ļoti gribēja palikt mūžam jauns, ciniski un ļauni nodarot pāri citiem. Kas attiecas uz nostalģiju tekstā par vecajām platēm, lentēm, disko un Ziemassvētku dāvanām, tā ir norāde uz to, ka mīļas un jaukas atmiņas ir pietiekami liela bagātība,» pauž grupas dalībnieks Andris Freidenfelds.

Dziesmas melodiju veidoja Freidenfelds, Ģirts Lūsis un Normunds Jakušonoks. Teksta autors ir Freidenfelds. Dziesmu iemūžināt palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no «Labo ierakstu studijas».

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu