Lienes Šomases komentārs par Daugavpilī notikušo (915)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Liene Šomase savā «Facebook» kontā sniegusi komentāru Daugavpilī nofilmētajam materiālam, sakot, ka katram ir tiesības izteikt savas domas.

27.novembrī plkst.17.00 Daugavpils Kultūras pilī notika koncerts «Rudens šlāgeris Daugavpilī». Tajā piedalījās arī dziedātāja Liene Šomase, kura dalījās pārdomās par valsti, kurā dzīvojam, kā arī rupji lamājās.

Video varat apskatīt šeit.

Lienes Šomases komentārs:

«Labrīt draugi,

Ir pirmdiena klāt un jauna diena jāsāk uzrunāt.

Es teikšu tā: «Katrs cilvēks ir tiesīgs izteikt savas domas,pat tad,ja kādam tas nepatīk.» Ir tik daudz dažādi veidi kā izteikt savu viedokli. Šoreiz bija šāds smieklu pilns viedoklis:) Lai jau peļ vai nievā. Katram sava taisnība.

Bet tik interesanti ir vērot cilvēkus,kuriem trūkst papildus uzmanības, lai tikai nofilmētu un nosūtītu video redakcijām. Šiem cilvēkiem vēlu izturību un harmoniju dvēselē.

Lai visiem silti,skanīgi,jautri,mājīgi šie pirmās advenetes svētki.

Svinēsim svētkus ar jautrību, smaidiem,dejām.

Cieņā Liene Šomase»

Vēlāk, atbildot uz asajiem komentāriem, Liene Šomase vietnē «Facebook» rakstīja:

«Ziniet smieklīgi lasīt šos komentārus.Visi tik gudri ar komentēšanu,bet cik no jums visiem ir kaut ko izdarījuši savas dzimtenes labā? Ja visi klusēs,tad ātri vien šī Latvija būs citā nosaukumā. Es vairs nevaru uz sho visu murgu paskatīties. Ir cilvēki kuri māk uzrakstīt: Tiešām?Kā viņai nav kauna, Tas bija šausmīgi,utt. Ja mēs katrs turpināsim sēdēt malā tad shis ir tikai sākums kam lielam. Un te neiet runa par kā jūs sakat šampānieti vai kādu citu dzērienu. Bet par to ka man rūp Latvija. Cilvēkiem ir jāatver acis. Nevienmēr ar skaistām dzejām tas izdodas. Vismaz kādu laiku varēs padiskutēt un ļoti gribētos domāt arī katrs par savu stāju Latvijas labā.»

Komentāri (915)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu