Klintone pasniedz Perijai UNICEF godalgu (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ASV popmūziķe Keitija Perija otrdien ceremonijā Ņujorkā no neseno Savienoto Valstu prezidenta vēlēšanu kandidātes Hilarijas Klintones rokām saņēmusi UNICEF humānisma godalgu.

Demokrātu politiķi, kuru vēlēšanās sakāva republikānis Donalds Tramps, zāle sveica ar vētrainām ovācijām.

UNICEF Odrijas Hepbernas humānisma balva Perijai tika pasniegta kā atzinība par viņas ieguldījumu darbā ar mazaizsargātiem bērniem, kā arī par veikumu labas gribas vēstnieka statusā.

Klintones parādīšanās ceremonijā daudziem bija pārsteigums.

Šī bija tikai otrā reize, kad Klintone parādījusies sabiedrībā, kopš viņa atzinusi, ka vēlēšanās zaudējusi.

Perijai ir «gars, enerģija un līdzjūtība, ko Odrija Hepberna ienesa savā darbā UNICEF», stāvot uz ceremonijas skatuves, sacīja Klintone.

Viņa norādīja, ka 32 gadus vecajai māksliniecei ir lielākais tvitera sekotāju skaits, tad piebilstot, ka viņai «var rasties zināma konkurence», pēc visa spriežot, ar to domājot Trampa aktivitātes tviterī.

Perijas dziesmu teksti «mums atgādina - kad tevi notriec zemē, tu atkal celies augšā», sacīja Klintone, zālē izpelnoties jaunas ovācijas.

Perija vēlēšanu kampaņā atbalstīja Klintoni un aģitēja viņas labā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu