Filips Kirkorovs iesaistīts starptautiskā skandālā (83)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas dziedātājs Filips Kirkorovs iesaistījies starptautiskā skandālā. Franču izpildītājs Didjē Moruani iesūdzējis estrādes mākslinieku tiesā, sakot, ka viņa dziesma «Жестокая любовь» ir plaģiāts. 29.novembrī Maskavā franču dziedātājs un viņa advokāts tika arestēti. Kas īsti notika?

Šī gada 1.novembrī franču elektroniskās mūzikas grupa «Space» un tās līderis Didjē Moruani iesūdzēja tiesā Krievijas estrādes mākslinieku Filipu Kirkorovu par autortiesību pārkāpumu. Moruani uzskata, ka Kirkorova dziesma «Жестокая любовь» ir plaģiāts un saskata tajā līdzīgu ar grupas «Space» singlu «Symphonic Space Dream».

Tiesā franču izpildītājs no Kirkorova pieprasīja 75,34 miljonu Krievijas rubļu kompensāciju. Lai arī Kirkorova advokāts to noliedz, 28.novembrī Moruani paziņoja, ka ir vienojies ar krievu dziedātāju par atlīdzību. Jau nākamajā dienā viņš ar advokātu ieradās Maskavā, kur it kā tika sarunāta tikšanās, lai saņemtu kompensāciju, tomēr tā vietā abi vīrieši tika arestēti.

Arests noticis tādēļ, ka Kirkovs policijā iesniedzis iesniegumu, ziņojot, ka franču izpildītājs no viņa vēloties izspiest naudu. Dziedātājs uzskata, ka Moruani melo un izvirza nepatiesas apsūdzības.

Kirkorovs vēlāk paskaidroja, ka neesot vienojies Moruani par naudas atlīdzību, to viņa vietā izdarījuši kādi jokdari, kas vēlējušies, lai mākslinieki savā starpā izlīgtu. Kirkorovs iesniegumu policijā iesniedzis tādēļ, ka viņa pacietības mērs esot pilns un šis absurds vienreiz esot jāizbeidz.

Krievu mediji ziņo, ka pēc tam, kad Didjē Moruani un viņa advokāts policijas iecirknī izskaidrojuši situāciju, vīrieši esot atbrīvoti.

Lūk, abas mākslinieku dziesmas!

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu