«Citadele» vairs neizsniegs «American Express» kartes (51)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

No šodienas banka «Citadele» Latvijā un Lietuvā vairs neizdos «American Express» kartes jauniem klientiem. Savukārt pašreizējie «American Express» karšu lietotāji šīs maksājumu kartes varēs izmantot līdz 2018.gada marta beigām.

«Citadeles» izdotās «American Express» kartes Latvijā un Lietuvā, kas tiek izsniegtas saskaņā ar pašreizējo licences līgumu, pakāpeniski aizstās jaunā maksājumu karte ar «Visa» zīmolu.

«Citadele» paziņojumā medijiem informē, ka banka nolēmusi veidot ciešāku sadarbību ar «Visa» zīmolu un no decembra Latvijā sāks izdot jauna veida «Visa» kredītkartes. To lietotāji varēs izmantot īpašu priekšrocību programmu un ļoti plašu karšu pieņemšanas tīklu.

«Citadeles» meitasuzņēmums Lietuvā jaunā veida «Visa» kartes sāks izdot nākamā gada pavasarī.

Pašreizējiem «American Express» klientiem būs iespēja savlaicīgi samainīt «American Express» karti pret priekšrocību ziņā līdzvērtīgo «Visa» karti - «Visa Classic», «Gold» vai «Platinum», saglabājot arī visus kredītlimita nosacījumus - pašreizējo kredītprocenta likmi un 45 kredītbrīvdienas. Bankas «Citadele Visa Platinum» lietotājus apkalpos privātbaņķieri, un viņiem tiks nodrošināts «concierge» serviss.

Banka «Citadele» līdz šim bija ekskluzīvais «American Express®» sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt «American Express» maksājumu kartes.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu