Kanje Vests izrakstīts no slimnīcas (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien, 30.novembrī no slimnīcas tika izrakstīts amerikāņu reperis Kanje Vests, ziņo ārvalstu mediji.

Kanje Vests slimnīcā tika nogādāts pirmdien, 21.novembrī. Tika ziņots, ka repera uzvedība raisījusi bažas par mentālo stāvokli.

Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka Vests slimnīcā ievietots noguruma dēļ - mūziķis ir pārstrādājies, kā arī cīnās ar bezmiegu. Šobrīd reperis no slimnīcas ir izrakstīts, tomēr viņa veselības stāvoklis joprojām neesot stabils.

Vesta sieva Kima Kardašianu hospitalizācijas laikā visu laiku atradusies blakus savas vīram. Šobrīd pārtraukta arī realitātes šova «Keeping Up with the Kardashians» filmēšana.

Ja iesākumā tika ziņots, ka Kanje cietis no īslaicīgas psihozes, kas radusies organisma atūdeņošanās un miega bada rezultātā, vairāki avoti slavenību tenku portālam «TMZ» atklājuši, ka situācija ir krietni vien nopietnāka.

Atgādinām, ka uzņēmums «Live Nation», kas organizē koncertus, atcēlis 21 Kanje Vesta koncertus.

Pēdējo koncertu laikā reperis vairākkārt pārtrauca uzstāšanos, lai gari un plaši kritizētu politiķus, savus fanus un paustu atbalstu ASV prezidenta amatā ievēlētajam Donaldam Trampam.

Savus fanus Vests sarūgtināja arī Sakramento, kur sāka koncertu ar 90 minūšu nokavēšanos un tad to pēc trīs dziesmu izpildīšanas pārtrauca, lai kritizētu demokrātu politiķi Hilariju Klintoni, Bejonsi un viņas vīru reperi «Jay Z» un citas sabiedrībā zināmas personas.

Vesta uzvedība ir izsaukusi gan fanu kritiku, gan raisījusi bažas par viņa mentālo stāvokli.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu