Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Iespējams, neķītrākais pašmāju mūzikas video (18+) (139)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu grupa «Ryga» laidusi klajā jaunu videoklipu dziesmai «Merry Christmas». Šis ir, iespējams, neķītrākais pašmāju mūzikas videoklips.

Sekss, VID mājas sabradāšana un 2016.gada aktuālās pasaules problēmas - tas viss grupas «Ryga» jaunās dziesmas videoklipā.

Grupas «Ryga» dalībnieki jau ilgstoši ir neizpratnē par to, kas notiek pasaulē un pašu mājās. Vai tiešām tas ir tas, ko cilvēki vēlas palikt zem eglītes šajos Ziemassvētkos? Grupa piedāvā savu variantu - dzīvot mierā, dalīties ar mīlestību un aicina neiznīcināt šo pasauli.

Savā jaunajā videoklipā grupa «Ryga» attēlo improvizētu Santa Klausa darbnīcu, kur Santa Klauss uzklausa daudzu valstu un organizāciju vēlmes par to, ko tie vēlētos saņemt šajos Ziemassvētkos. Izrādās, ka rūķu sagatavotās dāvanas (atjaunojamā enerģija, mājvietas, mīlestība un savstarpējā iecietība) nevienam nav vajadzīgas. Dzirdot šīs trakās vēlmes, Santa Klauss ar rūķu komandu un Sniegbaltīti neiztur spriedzi un «noraujas».

«Mūsu dienās plaši vērojama sievietes tēla vienkāršošana līdz seksa objekta lomai, un liela daļa sieviešu to labprāt pieņem. Vai tā ir šī laikmeta norma?! Vai tiešām pār pasaules iedzīvotāju prātiem valda primitīvie instinkti?» paziņojumā medijiem vēsta grupa.

«Ryga» nebaidās ar šo provokatīvo video parādīt to, kas patiešām turpina notikt pasaulē, un sola turpināt neizvairīties no smagām un neērtām tēmām arī topošajā grupas «Ryga» debijas albumā, kas gaidāms pavasarī.

Komentāri (139)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu