Jūlija Visocka: Notievēt var pat ēdot rupjmaizi ar speķi! (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Teju visām dāmām ir pazīstama situācija, kad pirms gada nogales svētkiem ir nepieciešams nedaudz nomest svaru, lai svētku tērpā izskatītos jo īpaši grezni un pašpārliecināti. Slavenības nav izņēmums, un savā noslēpumā, kā «uzprišināties», dalās slavenā kinorežisora Andreja Končalovska sieva, aktrise Jūlija Visocka.

«Pirms gada nogales svētkiem mums nepieciešams nomest svaru, jo vēlamies uzvilkt mazo melno kleitiņu, lai visus satriektu, bet, pirmkārt, jau draudzenes. Tieši tā paša iemesla dēļ mēs cenšamies notievēt uz 14.februāri vai 8.martu, bet pēc tam uz peldsezonas sākumu. Būtībā mēs visu laiku tievējam! Nesaprotu, kad tad īsti mēs resnējam,» joko Jūlija Visocka.

Taču aktrise ir pārliecināta – izeja ir! Savā videoblogā viņa atklājusi noslēpumu, kā ātri uzlabot savu figūru.

«Ja vēlos nomest dažus liekos kilogramus, es reizi nedēļā badojos. To es daru visu gadu, bet pirms Jaunā gada es izslēdzu no uztura visu, kas var veicināt liekā svara veidošanos – cukuru, miltus,» stāsta Visocka.

Tiesa, no saldumiem viņa neatsakās pavisam un reizēm atļaujas sevi palutināt, taču seko līdzi ēdiena kaloriju daudzumam.

«Svarīgs ir porciju lielums. Var ēst pat speķi ar rupjmaizi, taču tikai tādā gadījumā, ja tas ir viens gabaliņš maizes un trīs gabaliņi speķa. Ja apēdīsiet trīs gabaliņus maizes un 12 gabaliņus speķa, tad jau tas vairs neskaitīsies. Pats galvenais ir skaits – nevis kas, bet cik daudz. Arī šokolādes konfekte ar tasīti espresso nebūs tik briesmīgs našķis kā pusotrs litrs kapučīno ar putukrējumu. Svarīgi, lai kuņģis neizstaipītos. Lai gan man ļoti patīk notiesāt lielu šķīvi ar makaroniem! Taču, ja mēs runājam par disciplīnu, tad ir svarīgi, lai porcijas būtu mazas. Un pie šāda principa es pieturos visu laiku, it īpaši ziemā. Ēdu visu, ko gribu, bet pa bišķim. Ja dzīvē traucē trīs liekie kilogrami, tad izslēdzam saldumus, miltus, piena produktus, un mazā melnā kleitiņa derēs kā uzlieta!» raksta «viva.ua».

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu