Šomase pateicas par «latviešu tautai svarīgu varoņdarbu» rupjā video autorei (898)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā nedēļā vienu no skaļākajām vētrām vietējā kultūras dzīvē sacēla Liene Šomase, kuras atklātā un necenzētā runa pasākumā «Rudens šlāgeris Daugavpilī» tika iemūžināta un publiskota. Žurnālam «Privātā Dzīve» Šomase atklājusi, ka ne notikušo, ne sacīto nenožēlojot. Publisko izgāšanos dziedātāja nolēmusi nolīdzināt, ieņemot stingru nostāju, ka neko nosodāmu nav izdarījusi, turklāt viņa nekautrējas ironiski pateikties video publiskotājai.

«Liels paldies sievietei, kas nofilmēja šo video un aizsūtīja medijiem, jo viņai laikam tas bija šausmīgs pārdzīvojums. Ceru, tagad viņai ir sajūta, ka izdarījusi visai latviešu tautai svarīgu varoņdarbu un viņas sirdī ir miers un harmonija,» intervijā lepni savu nostāju pauž Šomase.

Liene žurnālam atklāj, ka pateicas koncerta apmeklētājai, jo pirms sešiem gadiem lasītā grāmatā viņa guvusi atziņu, ka vārdam «paldies» piemītot milzu maģija. Iedvesmojošā literatūra arī palīdzējusi saglabāt mieru šajā nebūt ne vienkāršajā situācijā. Šomase domā, ka, iespējams, tieši atklātība koncertā ļāvusi iegūt šo miera sajūtu, jo viņa neesot no tām, kas savas sirdssāpes par valsti regulāri izsakot vietnē «Facebook». Viņā sūrums krājies kādus gadus piecus un viņa ilgi centusies klusēt. «Tas bija sprādziens,» «Privātajai Dzīvei» atzinusi dziedātāja.

Video no pasākuma «Rudens šlāgeris Daugavpilī»:

Komentāri (898)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu