Gaidāms Bejonses un Adeles duelis par gada albuma «Grammy» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Paziņotas amerikāņu slavenās mūzikas balvas «Grammy» nominācijas. Bejonse ir absolūta līdere skaita ziņā  - amerikāņu dziedātājai ir 9 nominācijas. 35 gadus vecā Bejonse cīnīsies ar britu dziedātāju Adeli (28) prestižajās «Gada albums»; «Gada dziesma» un «Gada ieraksts» kategorijās.

Nomināciju skaita ziņā Bejonsei cieši seko Dreiks, Rianna un Kanjē Vests ar astoņām nominācijām. Bet par vakara kārotāko titulu - «Gada albums» - bez Bejonses un Adeles cīnās arī Džastins Bībers, Dreiks un kantorī zvaigzne Stērdžils Simpsons.

Bejonse savas karjeras laikā nominēta balvai jau 62 reizes un saņēmusi 20 «Grammy» statuetes, savukārt Kanjē Vests nominēts 68 reizes un saņēmis 21 balvu.

Adele šogad nominēta 5 kategorijās. Atgādinām viņas satriecošos sasniegumus 2012.gadā, kad viņa par albumu «19» mājās devās ar visām 3 TOP kategoriju balvām. Ja Adele šogad vinnēs «Gada albuma» kategorijā, tad viņa būs balvas vēsturē otrā sieviete pēc Teiloras Sviftas, kas saņēmusi to divreiz.

R’n’B pāris Rianna un Dreiks saņēmuši trīs nominācijas par saviem kopdarbiem.

Divas dienas pēc albuma «Blackstar» iznākšanas, aizsaulē aizgājušais Deivids Bovijs saņēmis 4 nominācijas. Viena nominācija tikusi vēl vienai šogad šo sauli atstājušai mūzikas ikonai – Prinsam.

2017.gada «Grammy» ceremonija notiks 12.februārī Losandželosas «Staples» centrā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu