Hermaņa sievas plikumus TV seriālā rāda dubliere (70)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Izrādās, ka pašmāju pikantajā un skandalozajā seriālā «Šķiršanās formula» galvenās lomas atveidotāja aktrise Kristīne Krūze (33) tomēr ir līdz kaulam uzticīga savam vīrietim - režisoram Alvim Hermanim, jo pikantajās ainās ar aktieri Intaru Rešetinu (36) viņu aizstāj dubliere, ziņo izdevums «Kas Jauns».

Pēdējā seriāla «Šķiršanās formula» sērijā galvenie tēli Oskars un Marta beidzot nonāca gultā - Oskars novilka Martai krūšturi, un abi nodevās mīlas priekiem.

Meistarīgi veidotie kadri ļauj domāt, ka gultā ar Rešetinu tik tiešām filmējas Krūze, kas ir ne vien talantīga aktrise, bet arī trīs bērnu māte un sieva režisoram Alvim Hermanim, kura viedoklis par pašmāju seriāliem vienmēr bijis nievājošs.

Tomēr «KJ» raksta, ka šajās ainās tomēr filmējusies dubliere - izrādās, Kristīne nepiekrīt filmēties fiziskās tuvības ainās, kur nu vēl atkailināties.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu