Foto: Keita mirdz ar princeses Diānas iecienītāko tiāru (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdienas, 8.decembra vakarā Bekingemas pilī notika tradicionālā diplomātiskā pieņemšana, uz kuru ieradās britu karaļnama pārstāvji - Kornvelas hercogiene Kamilla, princis Čārlzs, karaliene Elizabete II, princis Filips, kā arī Kembridžas hercogi Keita un Viljams.

Uz tradicionālo pieņemšanu Kembridžas hercogiene Keita bija ieradusies koši sarkanas krāsas kleitā, kuru viņa pirmoreiz tērpa pagājuša gada oktobrī. Galvā Midltone bija uzlikusi «Lover's Knot» tiāru, kuru kādreiz ļoti bija iecienījusi arī prinča Viljama mamma, princese Diāna.

Šī ir otrā reize, kad Keita liek galvā šo rotu. 

Apburošā galvas rota ir ģimenes mantojums. Lielbritānijas karaliene Elizabete II to mantoja no savas vecmāmiņas karalienes Marijas, bet vēlāk to uzdāvināja Viljama mātei Diānai viņas kāzu dienā ar Čārlzu 1981.gadā. Kad Diāna un Čārlzs izšķīrās, tiāra tika atdota britu karaliskajai ģimenei.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu