Sobčakas vīrs: «Sievu es izvēlējos pats, bet bērni – tā ir mana atbildība» (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas televīzijas Pirmā kanālā raidījumā «Про любовь» («Par mīlestību») aktieris Emanuels Vitorgans un viņa otrā sieva Irina, kā arī viņa dēls – Ksenijas Sobčakas dzīvesbiedrs un bērna tēvs – aktieris Maksims Vitorgans sarunājās gan par Emanuela un Irinas mīlasstāstu, gan arī atklāja Maksima un Ksenijas jaunās ģimenes detaļas.

Raidījuma sākumā Maksims runāja par savām attiecībām ar tēvu. «Visi nepieciešamie etapi, kādiem ir jābūt tēva un dēla attiecībās, mums ir bijuši. Celšana saulītē, gāšana no pjedastāla. Taču tas viss ir noritējis maigi, bez īpašiem kaitējumiem un sekām abām pusēm.»

Viņš arī atklāja, ka nav no cilvēkiem, kas būtu «salipis ar ģimeni». «Pašas tuvākās attiecības man ir ar sievu un bērniem. Jo sievu es izvēlējos pats, bet bērni – tā ir mana atbildība,» neslēpa jaunais tēvs.

Runājot par savu mazdēlu, Maksima un Ksenijas pirmdzimto, Emanuels Vitorgans sacījis: «Protams, ka esmu viņu redzējis. Bērni mūsdienās vairs nav tādi kā agrāk. Acis – visu saprot. Brīnišķīgs puika!» Viņš arī piebildis, ka apkārtējie saka, ka mazdēls esot līdzīgs viņam, raksta «Soulpost.ru».

Ar Ksenijas ģimeni Vitorgans vecākais esot pazīstams jau sen – vēl tad, kad viņa ir bijusi maza meitene. «Es biju pazīstams ar viņas tēvu (Anatoliju Sobčaku) un mammu (Ludmilu Narusovu). Viņi bieži nāca uz pirmizrādēm un lugām, kurās es piedalījos... Kseniju pazīst citu iemeslu dēļ. Un arī spriež citādāk. Galvenais, ka spriež, nemaz nezinot. Viņa ir pienācīga savu vecāku meita.»

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu