Repere Viņa izdod mazalbumu «Elpo» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

Viņa– Zelma Jēgere, 9. decembrī prezentēja «Elpo», kas ir mākslinieces pirmais albums. Līdzās pazīstamiem singliem – «Uguns», «Un nakts», dzirdamas 5 līdz šim plašāk neizskanējušas dziesmas. 

«Pirms gada sapratu, ka gribu veidot albumu, bija sakrājušās vairākas dziesmas, kas novecoja un atlasi EP izturēja labi, ja viena no tām» stāsta Zelma. Ar jaunām idejām tapa dziesmas, no kurām viņa izvēlējās tās, kas pašai patika – «galvenais ir pašai spēt kritizēt savu darbu, lai vēlāk, kad to darīs klausītājs, es nenokārtu galvu pie pirmā sliktā komentāra». «Elpo» radošo procesu Zelma raksturo kā aizraujošu.

Ar mazalbuma dziesmām strādāja vairāki mūzikas producenti, tostarp Zelmas grupas biedri no «Bandmaster» - DJ Rudd un Andis Ansons, kā arī puiši no Valmieras – Andrew Valger un «Couloir». Ar to repere grib parādīt, ka Valmierā ir cilvēki, kuri dara. Dziesmā «Elpo» ģitāru spēlē režisors Mārtiņš Zariņš.

Albumu miksēja Andis Ansons.

Pašlaik repere plāno pirmo koncertu, kurā prezentēs «Elpo» EP – par to informācija sekos. Savukārt 2017. gadā Viņa izdos singlu un to pavadošo video.

Viņa – Zelma Jēgere, ir mūziķe no Beverīnas novada, kura uzstājas kā solo māksliniece un ir viena no elektroniskās mūzikas apvienības «Bandmaster» dalībniekiem.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu