«Precētie pret brīvajiem»: Bikses nost, stāvi uz galvas un dzeja latgaliski (11)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dzīvespriecīgā un smaidīgā Dita ļoti interesējoties par mašīnām, kā tās salabot un arī uzlabot. Tāpēc viņa ar puisi vislabprātāk laiku pavadītu garāžā. Tomēr meitene domā, ka visi vīrieši vienmēr melo sievietēm, - vai viņa spēs atminēt, kurš šoreiz nebūs starp tiem - meļiem?

Kartingi, bikses nost? Un kā ar bučām?

Puisis ar pirmo kārtas numuru – Armands apgalvo, ka viņam patīk izaicinājumi un patīk arī izaicināt citus. Dažkārt gan viņam patīkot uzvesties bērnišķīgi, lai padarītu dzīvi jautrāku. Ļoti svarīgi esot uzturēt sevi sportiskā formā un labā garastāvoklī.

Ditu viņš sēdina kartingā un izvizina, matiem plīvojot. Randiņš turpinās puiša mājās, un viņš ar draugu plāno, ka meitene varētu palikt pa nakti. Puisis kartinga trasē pārsalušajai Ditai piedāvā novilkt slapjās bikses: «Tev vajadzētu palīdzēt tikt ārā no biksēm!

Dita ir neatlaidīga iztaujāšanā un pamatīgi nokausē puisi. Viņš tomēr nemet plinti krūmos un liek lietā maigumu… Nostājas uz galvas un piedāvā spēlēt kārtis uz bučošanos. Tāpat arī skriet plikiem būtu jautri, un meitene tiek izaicināta uz masāžu.

Garlaicīgais biznesmenis, jēlas olas un klēpī sēdēšana

Otrajam puisim Mārtiņam svaigs gaiss esot svarīgāks par visiem pilsētvides labumiem. Viņš mēģinot izvairīties no stresa situācijām un ļoti piedomājot pie dzīvesveida – ēd ekoloģisku pārtiku un ļoti piedomā, ar ko mazgājas un kādas lietas lieto ikdienā. Ar ironiju viņš sevi dēvē par «normālu mietpilsoni».

Mārtiņš randiņā tēlo biznesmeni un pamatīgi garlaiko meteni, tāpēc viņa iniciatīvu ņem savās rokās. Randiņš noslēdzas ar sēdēšanu puiša klēpī un kopīgu muzicēšanu…

Dzeja latgaliešu valodā, dāvana un mocis

Visbeidzot trešajam puisim Mārim ļoti patīkot aktīvā atpūta, sportošana, nu, piemēram, skriešana, braukšana ar velosipēdu un tagad ziemā – slidošana. Kad kārtīgi pasportots, tad varot arī kārtīgi patusēt pa klubiem un ballītēm. Mārtiņš randiņā ir pamatīgi satraucies, meitene to jūt un maigi provocē viņu… Tiek pasniegta arī dāvaniņa, kuru varēšot atvērt tikai pēc randiņa. Turpretī meitene liek puisim uzrakstīt dzeju, bet latgaliešu valodā. Randiņa noslēgumā Māris Ditu izvizina ar moci.

Izvēle Ditai nav viegla, puiši centušies, kā nu katrs māk. Fināla brīdī meitene pārsteidz puišus, liekot izpildīt uzdevumu ar lelli un pamperiem. Sievas aizkulisēs šo uzdevumu nosauc par stulbu.

Meitenes fināla atbilde - ka aizņemtie puiši ir Mārtiņš un Māris. Tātad meitene uzvar šajā sērijā!

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu