Eltons Džons izsludina videoklipu konkursu saviem 70.gadu hitiem (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu mūziķis Eltons Džons izsludinājis konkursu, dodot iespēju jaunajiem režisoriem izveidot mūzikas video viņa pagājušā gada 70.gadu populārajām dziesmām, kas izdotas pirms mūzikas video žanra slavas viļņa.

Eltons Džons pirmdien paziņoja, ka, atzīmējot sadarbības ar dziesmu līdzautoru Bērniju Topinu 50.gadadienu, tiek izsludināts konkurss videoapmaiņas vietnē «YouTube», kurā var pieteikties jaunie videoklipu veidotāji.

Konkursa dalībnieki savas videoversijas var veidot slavenajām mūziķa dziesmām «Rocket Man», «Tiny Dancer» un «Bennie and the Jets».

Darbus konkursā «Elton John: The Cut» varēs iesniegt no 9.janvāra līdz 23.janvārim. Konkursa dalībniekiem jābūt sasniegušiem vismaz 16 gadu vecumu.

Džons, Topins un «YouTube» satura veidotāju komisija, kā arī mūzikas nozares pārstāvji izraudzīsies trīs uzvarētājus, un viņu veidoto mūzikas video pirmizrāde gaidāma nākamajā vasarā.

Uzvarētāji saņems arī 10 tūkstošus ASV dolāru (9500 eiro) no «YouTube», bet dziesmu videoversiju veidošanā viņiem palīdzēs kompānija «Pulse Films».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu