Jūlija Krūmiņa jaunatklātā meita: Viņš, nabags, aizrijās, kad uzzināja (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Vairāk nekā 30 gadus Sindija Frīdenberga pat nenojauta, ka viņas tēvs patiesībā nav viņas bioloģiskais tēvs. Viņas mamma to atklājusi tikai šī gada maijā - 33 gadu vecumā, ziņo izdevums «Kas Jauns».

Miljonāra Jūlija Krūmiņa meita Sindija par savu īsto tēvu uzzinājusi vien šī gada maijā. To viņai atklājusi mamma, brīdī, kad Sindija ciemojusies pie vecākiem. Sākumā viņa neticēja un nesaprata, kāpēc viņa to uzzina tikai tagad, taču mamma pastāstīja, ka jaunībā vairākus mēnešus satikusies ar Jūliju Krūmiņu, bet uzreiz pēc abu šķiršanās uzzinājusi, ka ir stāvoklī. Sindijas mamma tobrīd jau bijusi kopā ar tēti, kas viņu pieņēma un audzināja kā savu meitu.

Sindija sarunā ar «Kas Jauns» stāsta, ka Jūlija Krūmiņa telefona numuru sadabūjusi neilgi pēc jaunumu uzzināšanas, taču pirmoreiz piezvanījusi vien pēc diviem mēnešiem. Viņa ļoti ilgi šaubījās, vai maz ir nepieciešams Jūlijam šīs ziņas izstāstīt, kā arī nezināja, kā bioloģiskais tēvs šīs ziņas uztvers.

Frīdenberga strādā kādā uzņēmumā par mārketinga direktori, tāpēc nolēma, ka sarunās tikšanos ar Krūmiņu, lai it kā apspriestu darba lietas.

Abu pirmā tikšanās notika kādā Siguldas restorānā, kur Sindija atklāti sacīja: «Krūmiņa kungs, mana mamma teica, ka esmu jūsu meita...» Jūlijs šo dzirdot no pārsteiguma esot pat aizrijies, taču atklājis, ka tā patiešām var gadīties, jo viņa jaunības dienas bijušas gana raibas.

Sindija stāsta, ka pēc šīs tikšanās nekādi miljoni viņas kontā parādījušies nav, turklāt Jūlijs jau pirmajā tikšanās reizē strikti noteicis, ka nekādu naudu viņai nedošot. Sindijai tas nebūt neesot vajadzīgs, jo pati var nopelnīt.

Abi veikuši DNS testu, kas apstiprinājis, ka Sindija patiešām ir Jūlija meita. Krūmiņš ir iepazīstinājis meitu ar tuviniekiem, kas viņu uzņēmuši atplestām rokām. Abi joprojām viens otru iepazīst - dodas uz pasākumiem un koncertiem.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu