Bauda un burleskas maģija festivālā «Erots 2017»! (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Erotā 2017» varēs baudīt vēl nebijušu šovu – valšķīgo burlesku. Igauņu mākslinieces Affinity Starr un Miss Chrissy Kiss žilbinās skatītājus ar košiem tērpiem un dažādām koķetērijām. Nepalaid garām baudas pilnās uzstāšanās 17. un 18. februārī Ķīpsalas hallē! 

17. gadsimtā dzimusī burleska šobrīd piedzīvo atdzimšanu jaunā, daudz pikantākā veidolā: krāšņi tērpi mijas ar kailumu, pikanti stāsti ar draiskiem jociņiem, viegls koķetums ar dzirkstīgu šarmu un valdzinošu seksualitāti. Vārdi tajā nav nepieciešami – visu izsaka kārdinošā ķermeņa valoda.

«Burleskas šovs ir lielisks, jo tajā var radīt savu pasauli! Man patīk izspēlēt dažādas lomas dažādos stilos, sākot no klasiskajām Holivudas burleskām un rokenrola līdz neoburleskai un smagajam metālam,» stāsta «Erots 2017» māksliniece Affinity Starr.

Festivāla zvaigzne maģisko burleskas pasauli atklājusi pirms sešiem gadiem, kad kopā ar vīru, fotogrāfu Matsu Eunu (Mats Õun), apmeklēja Helsinku Burleskas festivālu: «Ieraudzīju, cik dažādās formās var izpausties skaistums un cik dažāds var būt burleskas šovs. Tas mani acumirklī nohipnotizēja!» Šobrīd viņa ir viena no pazīstamākajām burleskas māksliniecēm Igaunijā un, iespējams, viena no prasmīgākajām krūšu pušķīšu virpuļošanas (tassel twirling) virtuozēm Baltijā. Valdzināšanas mākslu igauniete ir apguvusi pie tādām pasaules līmeņa zvaigznēm kā japānietes Erochica Bamboo, amerikāņa Tigger!, amerikānietes Kitten N' Lou, somietes Bettie Blackheart un citām.

Savukārt otra māksliniece, kas ikdienā ir pilna laika grafiskā dizainere, burleskas pasaulē tika «ievilkta» gluži sadzīviskas dilemmas dēļ – vai nu gatavoties pludmales sezonai, dodoties uz sporta zāli, vai tomēr nē? Tā vietā draudzene atradusi burleskas nodarbības. «Biju pārsteigta, ka aerobikas vietā bija lēna un juteklīga deja. Bet uzreiz iemīlējos!» stāsta burleskas dejotāja Miss Chrissy Kiss, kura nu jau ir paguvusi uzstāties ne tikai Igaunijā, bet arī Somijā, Itālijā, Polijā, Vācijā un Nīderlandē. Starp citu, daudzu krāšņo un neķītro skatuves tērpu autore ir viņa pati.

Paralēli iespaidīgajai šovprogrammai «Erotā» varēs iegādāties arī vajadzīgas lietiņas mīlas dzīves dažādošanai: masāžas eļļas, lubrikantus, erotisko veļu, rotaļlietas pieaugušajiem, kā arī erotisko literatūru un filmas. Festivāla apmeklētāji tiks iesaistīti dažādos karstos konkursos, saņemt erotiskāko zvaigžņu autogrāfus, iegūt drosmīgu tetovējumu vai jaunu pīrsingu. Vairāk par festivāla jaunumiem uzzini: www.erots.lv

Biļetes jau tagad var iegādāties internetā: http://erots.ticketforevent.com/lv/, kā arī «Biļešu servisa» kasēs Latvijā: www.bilesuserviss.lv, Lietuvā: www.bilietupasaulis.lt un Igaunijā: www.piletilevi.ee.

Biļešu cena – 12 EUR. Tuvojoties «karstajam» pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

Ieeja no 18 gadu vecuma!

«Erots 2017» norises laiki:

  • 17. februāris 18.00–3.00
  • 18. februāris 18.00–3.00
Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu