Foto: Dziedātāja Pinka ar atklātu foto atrāda grūtniecības vēderu (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja Pinka apstiprinājusi, ka viņas un vīra motokrosa čempiona Kerija Hārta ģimenē gaidāms otrais mazulis. Sociālajā vietnē «Instagram» mūziķe publicējusi atklātu foto, ar kuru sabiedrībai atrāda grūtnieces vēderu.

 

?the snuggle is real ? :@deborahandersoncreative hair: @pamwiggy hands: willow sage

A photo posted by P!NK (@pink) on

Publicētajā attēlā Pinka savas krūtis piesedz ar rokām, taču no aizmugures viņas vēderu apķērusi piecus gadus vecā meitiņa Vilova.

37 gadus vecā dziedātāja ir bērnu tiesību aizstāve UNICEF. Pērn viņa kļuva par organizācijas vēstnieci, lai palīdzētu veicināt mazu bērnu fiziskās aktivitātes ASV. Pinka arī vāc līdzekļus UNICEF programmai nepietiekama bērnu uztura problēmas mazināšanai visā pasaulē.

Pinka, kuras īstais vārds ir Alēsija Mūra, apprecējās 2006.gada janvārī. Pāris iepazinās 2001.gadā. Viņu pirmā meita pasaulē nāca 2011.gadā.

Pinka 2000.gadā izlaida savu debijas albumu «Can't Take Me Home», bet 2001.gadā viņa saņēma «Grammy» balvu labākajam popa projektam septiņdesmito gadu hita «Lady Marmalade» jaunajai versijai, kuru viņa izpildīja kopā ar «Lil' Kim», Kristinu Agileru un Maju.

Kopumā viņa izdevusi sešus studijas soloalbumus.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu