Breds Pits tiesā apsūdz Andželīnu Džoliju (32)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vienā no pēdējā laika skandalozākajām šķiršanās prāvām Holivudā Breds Pits apsūdzējis Andželīnu Džoliju par apzinātu bērnu privātās informācijas publiskošanu, bet Džolija pieprasījusi Pitam veikt narkotiku un alkohola pārbaudes četras reizes mēnesī, lai viņš varētu tikties ar pāra sešiem bērniem.

52 gadus vecais s Pits Kalifornijas Augstākajā tiesā iesniedza prasību, lai visi ar abu aktieru šķiršanās lietu saistītie dokumenti būtu slepeni, tādējādi pasargājot bērnu privātumu.

Tomēr tiesnesis noraidīja Pita lūgumu paturēt slepenībā tiesas dokumentus šķiršanās un aizbildniecības lietā, atļaujot noslepenot atsevišķus dokumentus, jo pāra bērni ir nepilngadīgi.

Pits lūgumu paturēt slepenībā tiesas dokumentus pamatoja ar vēlmi aizsargāt savus bērnus, bet 41 gadu vecās aktrises advokāti apgalvoja, ka aktieris šādi mēģina pasargāt pats sevi no sabiedrības vērtējuma.

Tādēļ tagad Pits ir vērsies tiesā, paziņojot, ka Džolija apzināti ir pārkāpusi nepilngadīgo bērnu tiesības uz privātumu, kopā ar savu advokātu komandu panākot, ka ir publiski pieejami dati par bērnu psihoterapijas apmeklējumiem un psihoterapeitu vārdiem. Viņš uzstāj, ka iepriekš pāris bija vienojies procesa gaitā gādāt par bērnu privātuma aizsardzību.

Pita prasībā apgalvots, ka dažas dienas pirms Pita lūguma par dokumentu noslepenošanu iesniegšanas tiesā Džolijas advokāte Lora Vesere iesniedza prasību par laiku, kuros Pits var tikties ar bērniem, noteikšanu, lai gan apzinājās, ka tas varētu nozīmēt, ka detalizēta informācija par pāra aizbildniecības vienošanos var kļūt publiski pieejama.

Medijos pēcāk nonāca lēmuma uz Veseres iesniegumu detaļas, kurās ir informācija par bērnu terapiju, vizīšu grafiku bērnu apmeklējumiem pie psihologa un Pita un Džolijas grupas terapiju ar bērniem.

Jaunākie tiesas dokumenti arī liecina, ka Džolija ir pieprasījusi Pitam četras reizes mēnesī veikt narkotiku un alkohola pārbaudes, lai viņš varētu tikties ar bērniem.

Iepriekš izskanējis, ka Pitam esot atkarības problēmas, kas nereti izraisījušas dusmu izvirdumus uz bērniem.

ASV Federālais Izmeklēšanas birojs (FIB) novembrī izbeidza izmeklēšanu saistībā ar izskanējušajām apsūdzībām par Pita it kā slikto izturēšanos pret bērniem lidojuma laikā septembrī. Informācija par Pita un vecākā dēla Medoksa konfliktu privātajā lidmašīnā septembrī izskanēja uzreiz pēc tam, kad Džolija iesniedza šķiršanās dokumentus.

Džolija pieprasījusi tiesā pilnu aizbildniecību pār bērniem, bet Pits vēlas panākt dalītu aizbildniecību.

Pāra seši bērni - astoņus gadus vecie dvīņi Viviena un Nokss, desmit gadus vecā Šiloha, 11 gadu vecā Zahara, 13 gadu vecais Pakss un 15 gadu vecais Medokss - pašreiz atrodas Džolijas aprūpē, bet Pitam ir tiesības viņus apmeklēt, kā to paredz vienošanās, kuru aktieri parakstījuši.

Pits un Džolija paziņoja par šķiršanos septembrī pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas kopdzīves. Džolija pieprasīja šķiršanos «nepārvaramu atšķirību dēļ».

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu