Sagatavo savu augumu svētkiem: viegla un ātra diēta latviešiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojas svētki un mēs visi gribam izskatīties pēc iespējas labāk! Raimondam Ragauskim no Ikšķiles tas jau ir izdevies - viņš ir zaudējis 20 kilogramus liekā svara! Lasi interviju ar Raimondu (45) un uzzini, kā arī tu vari viegli un ātri iegūt savu ideālo figūru!

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Iepriekš sev biju iestāstījis, ka liekais svars nav mana problēma. Vienā brīdī sasniedzu situāciju, kurā galīgi vairs nejutos komfortabli ar sevi. Kaut gan sportoju, biju kārtīgi apvēlies un nevarēju kustēties tik brīvi, kā agrāk, trūka enerģijas! Tas radīja dusmas pašam uz sevi, jo zinu, ka ar sportu vien nepietiek, lai būtu laba formā, bet biju sev ļāvis palaisties. Sapratu, ka kaut kas ir jāmaina!

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Man Stokholmas diētu ieteica pazīstams ārsts. Nodomāju - ja jau ārsts iesaka, tad jābūt labai!

Foto: Publicitātes foto

- Kā veicās ar diētas ievērošanu?

- Kad e- pastā saņēmu savu uztura plānu, nekavējoties sāku to ievērot. Nebiju pārliecināts, ka man tas nostrādās, bet pirmo septiņu dienu laikā es nometu 6 kilogramus un tad vairs ne par ko nešaubījos. Jutu enerģijas pieplūdumu, bija vieglāk kustēties, tāpēc izlēmu turpināt diētu un tagad esmu zaudējis 20 kilogramus! Jūtos daudz labāk, un svars vispār nenāk atpakaļ!

Foto: Publicitātes foto

- Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Katrs ir pelnījis to sajūtu, kad saproti, ka esi varējis padarīt savu dzīvi labāku! Stokholmas diēta ir vienkāršs un ātrs veids, kā jebkurš var nomest svaru. Beidz vilcināties un sāc!

Spied šeit- StockholmHealth.com - un zaudē liekos svaru 7 dienās!

StockholmHealth.com

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu