Aktrise Agnese Zeltiņa svin 45. dzimšanas dienu (75)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijā populārā aktrise, modele, uzņēmēja Agnese Zeltiņa šajā datumā (14.12.) pasaulē nāca 1971. gadā Siguldā. Kā savā sociālo tīklu profilā raksta pati Agnese, viņa šos gadus saredz kā vislieliskāko laiku savā dzīvē: «Es vēlos teikt tikai to, ka šobrīd jūtos daudz skaistāka, drošāka un pārliecinātāka nekā 20, 25, 30 vai 35 gados...»

Sagaidot savu 45 gadu jubileju, šarmantā aktrise savā facebook profilā atklāti runā par savu vecumu un attieksmi pret to:

«Mans skrējiens pretī vislieliskākajam laikam manā dzīvē tikai sākas... un ziniet ko? Es dikti maz atšķiros no tās mazās, mīļās, zinātkārās meitenes, kas nāca pasaulē 1971.gada 14. decembrī 6:20 no rīta Siguldas slimnīcā. Esmu tikpat traka, smieklīga un nepieradināma kā tad, kad man bija par 10, 15, 20 gadiem mazāk! Un vēl es saprotu, ka neesmu pārvērtusies par vēsturi?? Es priecājos, baudu, smejos, raudu, dusmojos, krītu un ceļos, bet nepārstāju visu darīt uz 200% un tik vien labi un sirsnīgi, cik varu! Es vēlos teikt tikai to, ka šobrīd es jūtos daudz skaistāka, drošāka un pārliecinātāka nekā 20, 25, 30 vai 35 gados. Es ar lielu cieņu un pateicību pieņemu savus gadus, lepojos, ka jau 5. gadu esmu vecmāmiņa, un nupat ir sajūta, ka var darīt daudz, dikti un kas galvenais - ar izpratni un kvalitatīvi, kā allaž - no sirds un dvēseles!?Mani nemulsina ciparu publicēšana iekavās un manu izvēļu apspriešana. Tas ir tikai normāli, ka visiem ir «viedoklis». Esmu laimīga, piepildīta un pateicīga! Lai Jums fantastiska diena!!!??❄️»

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu