«Prāta Vētra» aicina uz labdarības spēli Ūdrīša rehabilitācijai (69)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Nākamnedēļ Vidzemes ledus hallē Ogrē notiks hokeja labdarības spēle avārijā smagi cietušā mūziķa Rolanda Baloža-Ūdra jeb Ūdrīša atbalstam, informēja hokeja kluba «Kurbads» pārstāvis Jānis Straupe.

Latvijas čempionāta spēlē 21. decembrī plkst.18 sacentīsies hokeja klubi «Kurbads» un «Prizma». Biļetes cena ir divi eiro, un visi ieņēmumi tiks ziedoti Ūdrīša rehabilitācijai un atlabšanai.

«Tā ir lieliska iespēja ar spēli, ko mēs visi mīlam, palīdzēt mūziķim, kurš radījis visu iemīļotu mūziku. Neviens nav pasargāts no nelaimēm un dzīves pārbaudījumiem, tāpēc aicinu visus uz hokeja spēli, lai sniegtu atbalstu Ūdrīša rehabilitācijai,» norāda «Kurbada» vārtsargs un tuvs mūziķa ģimenes draugs Mārtiņš Raitums.

Līdz šim jau notikuši vairāki koncerti un labdarības akcijas mūziķa atbalstam, tomēr rehabilitācijas procesā viņam aizvien ir vajadzīga pilna aprūpe un uzmanīga kopšana.

Ziedot iespējams, arī zvanot uz tālruni 90006385 (maksa par zvanu 1,42 EUR) vai ar pārskaitījumu fondam «Ziedot.lv» ar norādi Rolandam Ūdrim.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu