Prinča Harija jaunā draudzene jau bauda princeses privilēģijas? (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla (Meghan Markle) kopā pavada arvien vairāk laikā. Pāris pagājušajā nedēļā kopīgi devās uz teātri Londonā, kur viņus pamanīja paparaci.

Britu medijiem izdevies noskaidrot, ka aktrise Megana Mārkla jau šobrīd pamazām sāk dzīvot kā īsta princese. Aizvadītajās brīvdienās Mārkla no Londonas devās atpakaļ uz Kanādu. Uz lidostu viņu personīgi aizveda princis Harijs.

Pāri pavadīja arī pieci policijas darbinieki, no kuriem divi lidostā ieradās ātrāk, lai pārliecinātos par drošību. Līdz ieejas vārtiem lidmašīnā Mārklu pavadīja lidsabiedrības pārstāvis.

Pagājušajā nedēļā Megana un Harijs pavadīja laiku kopā un turpināja viens otru iepazīt. Ceturtdienas vakarā abi riskēja un devās uz Londonas teātri, kur abus pavadīja apsargi. Tāpat abi kopīgi iegādājušies Ziemassvētku eglīti, tomēr ārvalstu bulvārprese ziņo, ka pāris svētkus visdrīzāk kopā nepavadīs.

Viesojoties Londonā, Megana uzturas prinča Harija Notingemas pilsētas kotedžā

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu