Iepriecinām Ūdrīti! Linda Leen un Eilands izpilda «Christian (I'm Gonna Be)» (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai iepriecinātu un atbalstītu «The Hobos» līderi, komponistu un dzejnieku Rolandu Ūdri, Latvijas Televīzija Vecgada koncerta «Laimīgu Jauno gadu!» programmā ir iekļāvusi vienu no populārākajām un klausītāju iemīļotākajām grupas dziesmām – «Christian (I'm Gonna Be)», tai piešķirot īpašu, vēl nedzirdētu skanējumu. Koncertā to izpildīs spožā skatuves dīva Linda Leen un ekspresīvais Ralfs Eilands kopā ar «The Hobos» ritma grupu. 

«Apziņa, ka varu palīdzēt, ir liela svētība, jo tas nozīmē, ka man ir ko dot. Ar prieku dodu labāko, ko varu sniegt izcilam amata brālim,» saka Linda Leen.

Tāpat kā Ralfs Eilands un «The Hobos» ritma grupa, arī Linda nevilcinoties piekrita Latvijas Televīzijas aicinājumam Vecgada koncertam izpildīt «Christian (I'm Gonna Be)», tādā veidā paužot atbalstu Ūdrītim.

«Es vienmēr esmu bijis Ūdrīša un «The Hobos» fans. Skolas laikā man šķita, ka «The Hobos» ir ārzemju grupa, kas skan pa radio. Biju ļoti pārsteigts, uzzinot, ka tā ir no Latvijas. Tikko iepazīstot Ūdrīti, mani uzrunāja viņa cilvēciskās īpašības – labsirdība, atsaucība, vēlme palīdzēt citiem. Tādēļ man ir liels gods izpildīt «Christian (I'm Gonna Be)». Jau no novembra līdz gada beigām visos manos koncertos skatītājiem ir iespēja ziedot līdzekļus Ūdrīša rehabilitācijai,» komentē Ralfs Eilands.

«Christian (I'm Gonna Be)» Lindas Leen, Ralfa Eilanda un «The Hobos» izpildījumā:

Mēs vēlamies, lai arī turpmāk Ūdrītis spētu radīt mūziku, tāpēc mums ir svarīgi viņu atbalstīt. Latvijas Televīzija aicina klausīties Ūdrīša radīto mūziku, tādā veidā viņam sniedzot palīdzību. Ziedot mūziķim ir iespējams arī, zvanot pa tālruni 90006385 (maksa par zvanu 1,42 EUR) vai ar pārskaitījumu fondam «Ziedot.lv» ar norādi «Rolandam Ūdrim».

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu