12 brīnumiņi! Kuri Latvijā zināmi cilvēki šogad laiduši pasaulē bērnus? (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Herkki-Erich Merila

2016.gads bijis notikumu pilns, dzimuši arī daudz mazu brīnumiņu, bet 12 no tiem Latvijā zināmiem cilvēkiem. Ilvesu pārim pirmdzimtais, Aurēlijai Anužītei - Lauciņai dvīņi un daudzi citi. Lūk, 12 bērniņi, kuri šogad dzimuši pašmāju slavenībām!

 

Lemberga dēls

Rīgas Stradiņa dzemdību nodaļā šī gada februārī pasaulē nāca Ventspils mēra Aivara Lemberga (62) un viņa sievas Kristīnes Lembergas (37) pirmdzimtais.

Kā vēsta ģimenei tuvu stāvošas paziņas, tālāk Lemberga uzvārdu mantojis puisītis. Kristīne un Aivars jaundzimušo nosaukuši par Artūru.

Lembergu ģimene tuvāko lokā salaulājās pagājušā gada 27. novembrī Venstpils pilī. Par abu romantiskajām attiecībām sāka runāt jau 2013. gadā, kad abi sāka kopā apmeklēt dažādus pasākumus. Šīs bija Aivara Lemberga otrās laulības.

No pirmās Lemberga laulības ar Ināru pasaulē nākuši divi bērni Anrijs un Līga, bet viņa mīļotajai sievietei no iepriekšējām attiecībām ir dēlēns Martins Kristofers.

Atgādinām, ka janvārī Lembergs jau kļuva par vectētiņu dēla Anrija meitiņai Adrianai. Divi bērni ir arī Ventspils mēra meitai Līgai.

 

Binnijai pirmdzimtais

Raidījuma LNT Brokastis vadītāja un skaistumkopšanas salona «BBbinija» īpašniece Binnija Ārberga (40) ar mīļoto vīrieti ugunsdzēsēju un dīdžeju Matīsu Upleju (26) sagaidījuši savu pirmdzimto.

22. martā piedzimis Binnijas un Matīsa dēls, kuram doti divi vārdi - Rodrigo Luiss. Binnija un Matīss nav oficiāli reģistrējuši savas attiecības, dēlam dots tēva uzvārds.

Janvāra beigās Binnija atvadījusies no darba kolēģiem televīzijā, jo devusies dekrēta atvaļinājumā, sakot, ka televīzijā atgriezīsies tad, kad «mazulītis ļaus».

Binnija un Matīss satikās TV šovā «Precamies?!», kur Binnija bija vadītāja. Pirmajā tikšanās reizē Binnija, ieraugot Matīsu raidījumā, teica: «Es uz tevi skatos un klausos tevī, un domāju, vai tiešām var būt tā, ka tev nav meitenes? Manā skatījumā tas ir pilnīgs brīnums! Jo tu esi ne tikai skaists, bet ļoti inteliģents, mīlošs un ļoti labs puisis!»

 

Maijai Rozītei meitiņa

Pirmdien, 9.maijā savu otro mazuli pasaulē laidusi TV3 laika ziņu vadītāja Maija Rozīte - Krištopane.

Tajā paša dieā Maija Rozīte-Krištopane godam novadīja pēdējo raidījuma radio «Star FM» ēterā, tās pašas dienas vakarā viņa laida pasaulē mazuli. Maijai un viņas vīram, uzņēmējam Kasparam piedzimusi meitiņa.

Krištopani viens otram jāvārdu teica 2010.gadā. Abiem jau ir divus gadus vecs dēls Pauls.

 

Grigalim vēl viens dēls

Laika ziņu diktora Māra Grigaļa ģimenē pieaugums! 12.maijā viņa sieva Zane pasaulē laidusi mazuli.

Māris un viņa sieva Zane šorīt sagaidījuši vēl vienu dēliņu, kuru nosaukuši par Mārci. Grigaļiem jau ir divus gadus vecs dēls Kristers. Pāris apprecējās 2014.gada septembrī.

Apsveicam!

 

Martam Kristiānam Kalniņam dēls

Latviešu grupas «Autobuss Debesīs» solista Marta Kristiāna Kalniņa sieva Kristīne Kārkle-Kalniņa šī gada 6. jūnijā pasaulē laida pāra pirmo mazuli.

Vecāki mazulim devuši vārdu Eduards.

Atgādinām, ka Marts un Kristīne salaulājās pagājušā gada 12.septembrī. Jaundzimušais ir pāra pirmais kopīgais mazulis. Kristīnei no iepriekšējām attiecībām ir meita Madlēna, bet Martam - dēls Matīss un meita Līva.

 

Tomam Grēviņam dēls

Vienā no šī gada viskarstākajām naktī, 26.jūnijā piedzimis latviešu dīdžeja Toma Grēviņa otrais mazulis. Par jaunumiem saziņas vietnē «Twitter» paziņoja Toma sieva, blogere Laura Grēviņa.

«Edvīns Grēviņš kā savu dzimšanas brīdi izvēlējās vienu no gada viskarstākajām naktīm - 26.06.2016. plkst. 4:44,» vēsta Grēviņa sieva, piebilstot, ka ir ļoti laimīga.

Atgādinām, ka dzimušais mazulis ir Grēviņu otrais dēls. 2013.gada augustā pasaulē nāca abu dēls Everts.

 

«Astro’n’out» solistei Mārai dēls

Latviešu grupas «Astro’n’out» soliste Māra Upmane-Holšteine šī gada septembrī laida pasaulē bērniņu.

Māras Upmanes Holšteines un mūziķa Goran Goras (īstajā vārdā Jānis Holšteins-Upmanis) jaundzimušais mazulis pasaulē nāca svētdienas, 11.septembra pēcpusdienā.

Grupas «Astro’n’out» soliste laidusi pasaulē dēlu. Vecāki jaundzimušajam devuši vārdu Ezra Klāvs.

Apsveicam ar ģimenes pieaugumu!

Atgādinām, ka Mārai un Jānim ir arī meitiņa vārdā Ronja, kura pasaulē nāca 2014.gada 12.aprīlī

Visu grūtniecības laiku Māra sociālajos tīklos lepni publicēja arī dažādas fotogrāfijas ar grūtniecības vēderiņu.

 

Artūrs Dīcis kļuvis par tēti

11. septembrī pasaulē nācis Dailes teātra aktiera Artūra Dīča un viņa sievas Ievas Ozolas - Dīces pirmdzimtais.

Kā ziņo «Privātā Dzīve» bērniņš pasaulē nācis Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcā, un vecāki viņam devuši vārdu Kārlis.

«Tas ir noticis - man ir dēls,» izdevumam atzīst lepnais tētis. «Dzemdību laikā mums gāja visādi, taču beigās viss bija labi.»

Apsveicam!

 

Aurēlija Anužīte - Lauciņa pasaulē laidusi dvīņus

Jā, jā, un šie nav aktrises Aurēlijas Anužītes - Lauciņas (43) pirmdzimtie, daiļā rudmate jau ir māmiņa četrām atvasēm! Tagad ģimene kļuvusi vēl par diviem bērniņiem kuplāka.

Par dvīņu nākšanu pasaulē izdevumam «Privātā dzīve» pastāstījusi kāda ģimenei tuvu stāvoša persona, bet fakts, ka Aurēlija ir topošā māmiņa jau tapis zināms vasarā.

Pārim ir kopēji pieci bērni, Aurēlijai ir dēls no attiecībām ar aktieri Ivaru kalniņu, bet Andrim Lauciņam ir divas atvases no iepriekšējām laulībām.

Sirsnīgi sveicam aktrises Aurēlijas Anužītes - Lauciņas un uzņēmēja Andra Lauciņa ģimeni ar kuplo ģimene pieaugumu!

 

Imanta Parādnieka sestais bērns

Oktobra beigās pasaulē nācis politiķa Imanta Parādnieka sestais bērns. Jaundzimušā mamma ir Vides aizsardzības ministrijas Pašvaldības departamenta vecākā eksperte Lita Trakina.

Kāds anonīms avots izdevumam «PDz» atklājis, ka Parādnieks dzemdību brīdī bijis blakus Litai. Vecākiem piedzimis dēls, kuram pāris deva vārdu Reinards.

Imants esot ļoti vēlējies, lai bērna vārds sāktos ar burtu R.

Jaundzimušais mazulis ir Parādnieka sestais bērns. No sievas Dinas viņam ir četri bērni - Hārdijs, Anete, Imants un Rihards. Bet no kādreizējās sievas Janas viņam ir dēls Helvis.

Politiķis ar Litu tiekas jau ilgāku laiku, taču vēl pagājušajā mēnesī Parādnieks ar sievu Dinu nosvinēja kāzu 30.gadadienu.

 

Ilvesu pāra pirmdzimtais!

28.novembrī ir piedzimis Ievas un Tomasa Hendriku pirmdzimtais, liecina ieraksti pāra «Facebook» profilos.

«Mūsu ģimene ir bezgala priecīga par Hansu Hendriku Ilvesu, kurš piedzima šorīt. Māte un bērns jūtas labi un priecājas dalīties priekā ar mūsu ģimenēm un tuviem draugiem.»

Atgādinām, ka 2016.gada 2.janvārī ceremonijā Hallistes baznīcā, Igaunijas Vīlandes apriņķī, tika noslēgta Tomasa Hendrika Ilvesa un Latvijas ierēdnes Ievas Kupces laulība. Pēc kāzām Ieva pieņēma vīra uzvārdu.

Maijā pāris paziņoja, ka viņu ģimenē gaidāms pieaugums.

62 gadus vecajam Ilvesam no pirmās laulības ar amerikāņu psiholoģi Meriju Buloku ir 1987.gadā dzimis dēls Lūkass Kristjans un meita Jūlija, kas dzimusi 1992.gadā. Igaunijas prezidentam ir arī 2003.gadā dzimusi meita Kadri, kuras māte ir viņa otrā sieva Evelīna Ilvesa.

38 gadus vecajai Ievai Ilvesai ir dēls Ralfs Jānis un meita Izabella.

Ilvesa ir Latvijas Aizsardzības ministrijas Nacionālās kiberdrošības politikas koordinācijas nodaļas vadītāja, bet Ilvesa Igaunijas prezidenta amata termiņš beidzās oktobrī.

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu